Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Juniorsvit har gjorts om till en guldsvit för Trissvinnare

 
  • Sviten har fått en ny insida i guld-tema.

    Sviten har fått en ny insida i guld-tema.

  • Elite Eden Park ligger vid Humleträdgården vid Stureplan i Stockholm.

    Elite Eden Park ligger vid Humleträdgården vid Stureplan i Stockholm.

Föregående
Nästa
 
På Elite Hotel Eden Park i Stockholm har det nu skräddarsytts ett unikt vinnarrum där en av juniorsviterna görs om på temat guld. Det kommer ska skapa en guldkantad helhetsupplevelse för Svenska Spels TV-Trissvinnare som får bo på hotellet. 

Varje år har över 300 personer turen att skrapa fram tre Klöver- eller TV-symboler på sina Trisslotter. Tack vare detta får de vara med om den speciella upplevelsen att skrapa fram sin slutliga Trissvinst i direktsänd TV. Samarbetet mellan Svenska Spel Tur och Elite Hotels of Sweden ger nu en extra guldkant på vinstupplevelsen i samband med tv-skrapet. En juniorsvit på Elite Hotel Eden Park, ett stenkast bort från Stureplan och med utsikt över Humlegården, har nu inretts i guld.

 –Det är en stor händelse för våra vinnare att komma till Stockholm och skrapa fram sin Trissvinst i direktsänd tv. Inte bara själva vinstskrapet utan hela upplevelsen blir ett minne för livet. Nu vill vi förhöja värdet ytterligare och inspirera till drömmar om både stort och smått genom att skapa en helhetsupplevelse med känslan av vardagslyx, säger Tina Bergstedt, chef för Marknad & Kommunikation på Svenska Spel Tur.

All guldprakt ska späda på känslan av att vara en vinnare.

 – Att tillsammans med Svenska Spel Tur få skapa en minnesvärd vistelse för våra gäster där vi nu bokstavligen sätter guldkant på Trissvinnarnas upplevelse känns otroligt kul och helt i linje med vårt kontinuerliga arbete med att skapa Sveriges bästa hotellupplevelse, säger Tomas Bäcklund, Marknadschef på Elite Hotels of Sweden.

De första TV-Trissvinnarna väntas togs emot i mitten av mars. 


Elite Hotels of Sweden är Sveriges största familjeägda hotellverksamhet med hotell på 25 orter i Sverige. Det senaste tillskottet The Wood Hotel by Elite öppnades i oktober 2021 i Skellefteå, och ytterligare hotell byggs i Södertälje och Kiruna med öppning 2022 respektive 2024. I koncernen ingår VANA Spa med tillhörande Rooftop by VANA, samt restaurangkedjan Paolos och gastropubkedjan The Bishops Arms.