Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

TaKet Göteborg utsedd till bästa takbar - igen

 
  • TaKet, som är Comfort Hotel Göteborgs takbar,  har prisats igen av The Rooftop Guide.

    TaKet, som är Comfort Hotel Göteborgs takbar, har prisats igen av The Rooftop Guide.

  • TaKet på Comfort Hotel Göteborg har utsikt över Göta älv.

    TaKet på Comfort Hotel Göteborg har utsikt över Göta älv.

Föregående
Nästa
 
2021 blev TaKet, en rooftop bar högst upp på Comfort Hotel Göteborg, framröstad till världens bästa “rooftop bar” av The Rooftop Guide. 2022 knep dem förstaplatsen igen.

Med trägolv, mysiga loungeplatser, festlig stämning och oslagbar utsikt har TaKet tagit göteborgarna med storm. Och två år i rad har även The Rooftop Guide fått upp ögonen för den livfulla takbaren.

Vi har för andra året i rad blivit utsedda till världens bästa Partyrooftop av  takbarssajten The Rooftopguide.

- Det är en euforisk känsla blandad med stolthet. Med blod, svett och solskyddsfaktor 30 så har vi tagit ett järngrepp över Stenpiren som mötesplats. Vi har hela tiden stått fast i vår grundidé: att göra smala och spetsiga events med lokal förankring, med internationell känsla. Att vi numer har öppet året runt gör att fler kan besöka oss även när solen inte lyser. Säger Daniel Meyn, grundare och manager till TaKet Göteborg.

Utöver utsikten och inbjudande interiören så ger DJ-gigs och takeover-fester. TaKet har nu öppet för sjunde säsongen och den ligger på sjunde våningen av Comfort Hotel Göteborg. Hotellet är beläget centralt vid Stenpiren och har en klassisk Göteborgs-utsikt över Göta Älv.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Comfort Hotel