Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Imorgon öppnar Pizza Hut i Halmstad

 
Imorgon öppnar Pizza Hut i HalmstadPizza Hut i Halmstad är kedjans 23:e restaurang. Den 25 oktober öppnar Pizza Hut i Hallarna, Halmstad. Efterfrågan på restaurangen har länge funnits bland Halmstadborna och nu är det äntligen dags. Tack vare den nya restaurangen, som blir Pizza Huts 23:e i Sverige, skapas ett tjugotal nya arbetstillfällen i kommunen.

– Det är många Halmstadbor som har efterfrågat att få Pizza Hut till Halmstad och vi har länge velat öppna en restaurang, men det har varit viktigt för oss att hitta en lämplig plats och det har vi verkligen gjort nu. Restaurangens läge i Hallarna, nära E6:an, är ett perfekt område för en restaurang som Pizza Hut att etablera sig på, säger Björn Källström, VD på Pizza Hut.

Intresset för att jobba på Pizza Hut har varit stort och över 100 ansökningar har kommit in. De flesta av de nyanställda medarbetarna har tidigare erfarenhet från restaurang- och serviceyrken. Restaurangchefen Jaber Al-Wafi har tidigare ledarerfarenhet inom restaurangbranschen och ser fram emot sin nya tjänst i Halmstad. Al-Wafi säger stolt att restaurangen är jättefin, att de är ett supertaggat team och att han hoppas att gästerna kommer att vara nöjda.

– Vi är väldigt glada över att så många vill arbeta på Pizza Hut och vi har hittills rekryterat 23 medarbetare. Gemensamt för de nyanställda är deras passion för att leverera bra service samt viljan att utvecklas inom restaurangbranschen, säger Björn Källström.

Pizza Hut har funnits i Sverige sedan 1987 och är ett av världens mest välkända varumärken.

Restaurangen i Halmstad är kedjans 23:e etablering. Företaget växer och har som mål att öppna 2-3 nya restauranger per år.
Av: Annika Rådlund Foto: Pizza Hut