Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellet satsar på unik glampingupplevelse på 21:a våningen

 
  • Quality Hotel The Weaver satsar på glampinguppleve.

    Quality Hotel The Weaver satsar på glampinguppleve.

  • Glamping på hotellets takterrass.

    Glamping på hotellets takterrass.

  • Quality Hotel The Weaver i Mölndal utanför Göteborg.

    Quality Hotel The Weaver i Mölndal utanför Göteborg.

Föregående
Nästa
 
Nu tar Quality Hotel The Weaver i Mölndal glamping till en högre nivå. På hotellets takterrass på 21:a våningen erbjuds city glamping.

 Till skillnad mot traditionell camping med tunna tält, luftmadrass och sovsäck erbjuder hotellet ett lyxtält, med komfortabel hotellsäng, sköna lakan och hotellservice. Dessutom finns privat dusch och toalett i anslutning. I övernattningen ingår även 24-timmars service, ett fullt utrustat gym och en riklig frukostbuffé med allt man kan önska sig. Blir man hungrig tar man enkelt hissen direkt ner till hotellets egna restaurang & bar, Brasserie X. Eller få maten levererad till tältet för att njuta middagen på den egna terrassen med magisk utsikt över Göteborg och Mölndal.

 – Vi tycker att detta var en jätterolig idé som passar hotellets fantastiska läge, och jag vågar nog påstå att vi är de enda i Sverige som erbjuder en glamping på en takterrass. Rofyllt men ändå så centralt. Mitt i city kan våra "glampers" sitta vid sitt tält och njuta av utsikten och varandras sällskap. Tänk att på kvällen få krypa in i tältet för att sova i en skön ny bäddad hotellsäng med stjärnhimlen ovanför sig. Helt magiskt, säger Quality Hotel The Weavers VD och hotelldirektör Sara Lake.

 På ena sidan hotellet tronar Safjället, ett naturreservat med både skog och små sjöar På andra sidan går spårvagnen som tar dig till Liseberg på endast 8 minuter och fortsätter man ytterligare några minuter är man mitt i centrala Göteborg. Flera badplatser i Mölndal finns inom cykelavstånd och cykelservicen Styr & Ställ finns precis utanför dörren Detta är en alldeles unik upplevelse för de som vill göra något roligt och spännande. 

Målgruppen är romantiska par, födelsedagsfirare, livsnjutare och äventyrslystna som letar udda upplevelser, men även för hela familjer som kan tänka sig att knö ihop sig i ett tält. Just för barnfamiljer erbjuder hotellet en mängd aktiviteter. De populära maskotarna från Ving, Lollo & Bernie, finns på hotellet hela sommaren och bjuder på ett fullspäckat aktivitetsprogram varje onsdag till söndag. Här finns även hoppborg, lekrum med filmvisning, spel, pysselhörna och mycket mer. 
 Fakta om glamping på Quality Hotel The Weaver: Glampingboendet är möjligt från 7 juli fram till den 29 augusti  och förlängs ifall vädret tillåter.  I priset ingår frukostbuffé, fullt utrustat gym och 24 timmars hotell service. Tältleverantör: Lotus Belle Nordic
Quality Hotel The Weaver Öppnade 15 mars 2021 21 våningar högt 370 hotellrum varav 170 är familjerum Bar & Restaurang Brasserie X 16 mötesrum, det största tar upp till 500 personer.