Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Storhogna Högfjällshotell & Spa byter ägare

 
  • Storhogna Högfjällshotell & Spa i Jämtland.

    Storhogna Högfjällshotell & Spa i Jämtland.

  • Storhogna högfjällshotell & Spa är beläget i Vemdalsfjällen, på gränsen till kalfjället 755 m ö h.

    Storhogna högfjällshotell & Spa är beläget i Vemdalsfjällen, på gränsen till kalfjället 755 m ö h.

Föregående
Nästa
 
Efter elva år säljer nu Charlotte Mannerson och Anders Treschow Storhogna Högfjällshotell & Spa i Jämtland. Nya ägare blir Cibola Holding AB som i juli skrev ett avtal om att förvärva verksamheten. Övertagandet kommer att ske 1 september 2021.
 
Cibola Holding AB kommer att förvärva både fastigheten och rörelse. Säljare är Charlotte Mannerson och Anders Treschow genom deras ägarbolag.

- Vi har efter moget övervägande kommit fram till att tiden är inne för en ny ägare att ta vid i Storhogna Högfjällshotells utveckling. Det har varit 11 fantastiska år med återkommande gäster och engagerade medarbetare vid vår sida. Vi känner att Cibola Holding är seriösa och kunniga hotellägare som kommer att förvalta och vidareutveckla det vi byggt upp, säger Charlotte Mannerson, vd Storhogna Högfjällshotell & Spa.

Storhogna Högfjällshotell & Spa är vackert beläget i Vemdalsfjällen, med ett unikt läge på gränsen till kalfjället 755 m ö h. Här upplever gästerna en genuin fjällmiljö med härlig familjeskidåkning i mjukt böljande pister och längdåkning i perfekt preparerade spår. Hotellet har 53 rum, 170 bäddar och möteskapacitet för över 200 personer. Hotellet har även en unik vinterträdgård och prisbelönt spa.

- Vi är otroligt glada över förvärvet av Storhogna, som med sitt strategiska läge mitt i fjällvärlden och vackra omgivningar passar väl in i vårt koncept, att skapa unika destinationer där plats för återhämtning, kontemplation och vila från vardagen finns, säger Jacob Dahlberg, vd Cibola Holding AB.

Cibola Holding AB
Utvecklar, förvärvar, förvaltar och driftar destinationshotell. Cibola Holding AB är ett hotellfastighetsbolag som har ambition att expandera inom segmentet destinationshotell. Idag driver och äger Cibola Holding AB ett 4-stjärnigt spahotell och fastighetsbolag på Frösö Park i Jämtland, ett högfjällshotell med spa i Storhogna och en hotellfastighet i Tällberg Dalarna. 

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Storhogna Högfjällshotell & Spa