Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellet satsar på en dag i bröllopets tecken - begagnade brudklänningar till salu

 
Hotellet satsar på en dag i bröllopets tecken - begagnade brudklänningar till saluBröllopsyra med vintageklänningar på Clarion Hotel Amaranten. På Clarion Amaranten kan den som vill ta med sin bröllopsklänning och ge den nytt liv  lördagen den 7 mars. Då arrangeras en dag där fokus är återbruk av begagnade bröllopsklänningar.

Clarion Hotel Amaranten uppmanar nu alla som har en bröllopsklänning liggandes hemma att sälja den under bröllopsmässan på hotellet den 7 mars. Upplägget är enkelt - klänningen måste vara hel och ren samt att priset får inte överstiga 5000 kronor.

– Ur ett hållbarhetsperspektiv är nutidens konsumtion av bröllopsklänningar väldigt kortsiktig, då klänningen oftast används en gång och sedan hängs långt in i garderoben. Vi hoppas att vi genom detta event kan inspirera till återbruk och ge nytt liv till klänningarna och lycka åt flera, säger Hanna Holfve, Marketing Manager på Clarion Hotel Amaranten

Mässan äger rum på entréplan på Clarion Hotel Amaranten och det är fri entré för alla. Förutom begagnade bröllopsklänningar och utställarnas utbud kommer det att serveras drycker på Tap Room Kungsholmen och en á la carte-brunch i hotellets restaurang, Kitchen & Table Kungsholmen.  

Av: Annika Rådlund Källa: Clarion Hotel Amaranten

Mer info finns här: https://www.facebook.com/events/2447610762026443/