Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska poddar på hotellet

 
Bingo Rimér och Katrin Zytomierska poddar på hotelletBingo Rimér och Katrin Zytomierska poddar på hotellet ​Idag intar Relationspodden med Bingo Rimér och Katrin Zytomierska Stockholms största hotell, Clarion Hotel Sign.

Nu intar radarparet Clarion Hotel Sign och bjuder på en hejdundrande föreställning på Alla hjärtans dag där de kommer belysa relationer och bjuda på spännande upptåg med den nya showen Relationspodden 2.0.

– Vi skapar förutsättningar för det personliga mötet och att Relationspodden 2.0 med Bingo och Katrin, som handlar om just mötet mellan människor, kommer till oss är ännu ett bevis på att Clarion Sign fortsätter vara den plats i Stockholm där pulsen slår som hårdast, säger Henrik Berghult, VD på Clarion Hotel Sign.

Clarion Sign har satsar på olika aktiviteter på hotellet under hela året,  med allt från dj-sessions, träningsklasser och hållbarhetsevent till föreläsningar och live-shower. De vill visa att de är ett hotell som är så mycket mer än hotellrum och konferenslokaler.

– Vi har valt att hänga på Clarion Sign för att det är ju på det här hotellet det alltid händer massor av roliga saker och galna happening. Och det vill man såklart vara en del av, säger Bingo Rimér.

 Den som följer relationspodden 2.0 vet även att paret har en historia tillsammans och en relation som ändrats under årens gång. Att vara öppen för den moderna familjen och skapa förutsättningar för hotellboende för alla typer av konstellationer och behov är någon som Clarion Hotel Sign kommer att utveckla under 2020. 


Clarion Hotel Sign
Hotellet är beläget vid Norra bantorget, några minuters promenad från T-centralen i Stockholm. Hotellet är med sina 558 rum, stadens största hotell. Fastigheten är ritad av den kände  arkitekten Gert Wingårdh och hotellt rymmer möbelklassiker från Skandinaviens mest berömda formgivare, som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson och Alvar Aalto. Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotel Sign