Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellet öppnar ett glassrum

 
  • Hotel Kung Carl har inrett ett glassrum.

    Hotel Kung Carl har inrett ett glassrum.

  • Rummet är inrett i samarbete med kända nordiska och internationella varumärken som AfroArt, SMEG, Kartell, Sofa Company, Mateus and Créme Atelier.

    Rummet är inrett i samarbete med kända nordiska och internationella varumärken som AfroArt, SMEG, Kartell, Sofa Company, Mateus and Créme Atelier.

  • Glassföretagets färg är genomgående i rummet.

    Glassföretagets färg är genomgående i rummet.

Föregående
Nästa
 
3 Vänners Glass har tillsammans med Hotel Kung Carl skapat en minst sagt glassig hotellupplevelse vid Stureplan i centrala Stockholm. Ett hotellrum som kommer finnas i ett år och ha glass i fokus. 

Glassvarumärket 3 Vänners Glass AB ville tillsammans med hotellet visualisera ett koncept tillsammans som berör alla dina sinnen.

–Vi är så glada att ägarna på Hotel Kung Carl blev så taggade redan vid första mötet när vi pratade om konceptet. Det här är ett drömsamarbete för oss, säger Joakim Graan, Marknadschef på 3 Vänners Glass AB.

Det är ovanligt att det finns en frys i hotellrumet, speciellt en stor frys som dessutom är fylld med mängder av glass.

–Det som är extra speciellt med det här samarbetet är att även om vi är två helt olika företag, så finns samma känsla och lekfullhet i båda företagen. 

Glass med Hallon & Vit Choklad varvas med bland annat Kaffelatte-pinnglassoch även plantbaserad vaniljglass. 

–Vi ville mixa våra favoritglassar tillsammans med några av vårens nyheter som kommer ut i butik i mars. Så glassrummet på Hotel Kung Carl är faktiskt ett av de första ställena du kan testa våra nya smaker, säger Joakim Graan.

–Vi tycker att glasshotellrummet är ett fantastiskt roligt samarbete mellan Hotel Kung Carl och 3 Vänners Glass. Båda företagen delar lekfullhet, kvalité och elegans och har tillsammans verkligen fyllt rummet med värme och glädje säger Lina Östlundh, inredningsdesigner på Hotel Kung Carl.

Rummet är inrett i samarbete med kända nordiska och internationella varumärken som AfroArt, SMEG, Kartell, Sofa Company, Mateus and Créme Atelier för att nämna några. Glassrummet har såklart toner av 3 Vänners orangea färg och andra färgglada element som färgglada lampor, stolar och speglar. Samt unika konstverk gjorda av konstnärerna Viljami Eronen och Esa Niiranen.

I det glassiga rummet kostar glassen inget extra för de gäster som bor där.