Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotell Onyxen prisad i TripAdvisor Travellers' Choice 2023

 
Hotell Onyxen prisad i TripAdvisor Travellers' Choice 2023Gästrecensionerna om Hotell Onyxen har gjort att hotellet hamnat i topp på resesajten TripAdvisor.

Hotell Onyxen är en av vinnarna i Travellers' Choice 2023. Denna utmärkelse erkänner och belönar hotell som konsekvent levererar enastående gästupplevelser och får höga betyg från resenärer över hela världen.

TripAdvisor är en av världens största resesajter och Eleonor Kruse som är platschef på Hotell Onyxen förklarar att utmärkelsen Travellers' Choice  är något de är väldigt stolta över.  Att det är ett bevis på deras ständiga strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Utmärkelsen grundas på omdömen och åsikter från resenärer som använder TripAdvisor-plattformen.

–Det är en stor ära och fantastisk bekräftelse på att våra gäster uppskattar den service och den upplevelse vi erbjuder, vi är otroligt tacksamma och stolta för att få denna utmärkelse genom deras fina recensioner, säger Eleonor Kruse, platschef på Hotell Onyxen.

 Hotell Onyxen har erhållit konsekvent positiva recensioner och höga betyg i olika kategorier; så som läge, renlighet, service och standard. Detta har resulterat i att hotellet rankats bland de främsta 10 % av hotellen med bäst recensioner och därmed fått denna utmärkelse.

Hotellet ligger en kort promenad från restaurangstråket Avenyn, nöjesparken Liseberg och Scandinavium i Göteborg.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Elma Group