Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotell Mårtenson blir en del av Elite Hotels of Sweden

 
  • Den 2 januari 2024

    Den 2 januari 2024

Föregående
Nästa
 
Elite Hotels of Sweden utökar sin portfölj genom ett verksamhetsförvärv av anrika Hotell Mårtenson i Halmstad. Förvärvet innebär en strategisk expansion för Elite Hotels, då Halmstad med omnejd länge har varit en eftertraktad destination för kedjan.

Hotell Mårtenson, som är beläget i hjärtat av Halmstad, har nyligen genomgått en omfattande renovering  och har en central placering i en byggnad rik på historia.

Hotellets designfilosofi blandar 1920-tal med 2020-tal med 136 unikt inredda rum, fullt utrustat gym, och specialdesignade mötesrum. Gäster kan också njuta av frukost på Gretas Café, äta vällagad mat på Franz Bistro & Bar, botanisera bland vackra blomsterarrangemang hos Gretas Blommor, eller umgås med goda vänner på takbaren Gretas Tak.

–Halmstad har alltid varit en drömdestination för oss på Elite Hotels, och att få möjligheten att nu inkludera Hotell Mårtenson i vår familj är en ära. Hotellet representerar mycket av det vi står för, som en hög servicenivå och kvalitet som lever dygnet runt. Vi är övertygade om att detta kommer att bli en vinnande kombination för både Halmstads invånare och hotellbesökare, säger David Halldén, VD, Elite Hotels of Sweden.

Säljare av driftsbolaget till Hotell Mårtenson är Midstar Hotels AB, ett fastighetsbolag med inriktning på hotellfastighetsinvesteringar.

–Vi är verkligen stolta över vad vi åstadkommit med Hotell Mårtenson, som har blivit Halmstads pärla och en riktig stolthet bland Halmstadborna. Så det är med varm hand vi nu lämnar över stafettpinnen till Elite Hotels, som vi är övertygade kommer ta det vi byggt upp till nästa nivå, säger Peter Tengström, Partner & Managing Director, Midstar AB.

Den officiella övergången av verksamheten är planerad till den 2 januari 2024 och hotellet kommer att fortsätta drivas av nuvarande hotelldirektör, Linda Alm, tillsammans med hennes team.

–Hotell Mårtenson är inte bara ett väldigt snyggt hotell med en fantastisk service, det är ett destinationshotell som andas en egen livsstil. Med detta förvärv kan vi erbjuda en unik upplevelse som kombinerar det klassiska 20-talets elegans med nutidens dynamik och samtidigt stärka vår närvaro i en av Sveriges mest charmiga städer, säger Tomas Bäcklund, marknadschef, Elite Hotels of Sweden.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Elite Hotels of Sweden


Taggar

Elite Hotels Nyheter