Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hesselby Slott lanserar ett mötesrum för alla som älskar julen

 
  • Hesselby Slott lanserar

    Hesselby Slott lanserar "Hohohoferansen" – ett mötesrum för alla som älskar julen.

  • Hesselby Slott har 70 hotellrum, 14 konferensrum och grupprum, restaurang, matsalar och en Music Lounge för karaokekvällar.

    Hesselby Slott har 70 hotellrum, 14 konferensrum och grupprum, restaurang, matsalar och en Music Lounge för karaokekvällar.

Föregående
Nästa
 
Nu lanserar Hesselby Slott ett mötesrum för alla som vill konferera med extra mycket julstämning. ”Hohohoferansen” är mötesrummet som är fyllt av julgran, julpynt med vackra julkreationer från slottets trädgårdsmästare, julens dofter och julklappar.

– På Hesselby Slott älskar vi julen och tycker alla borde fira in julen lite extra, även på arbetstid. Boka in kollegorna i Hohohoferansen och få maximal julstämning. Man kan aldrig få för mycket av julgranar, julstjärnor och julpynt, säger Robert Österdahl, Destinationsdirektör för Hesselby Slott.

Hohohoferansen har plats för 9 personer. 

– Om man varit snäll så ingår självklart en julklapp till varje deltagare när man bokar Hohohoferansen, fortsätter Robert Österdahl.

I rummet ingår Aladdinask, julkolor, julmust, glögg med tillbehör, pepparkakor och julklappar.

Serverar julbord
Nytt för i år är att Hesselby Slott serverar julbord. Under perioden den 29 november till den 20 december serveras ett traditionellt julbord i Orangeriet på Hesselby Slott.

Den 25-26 november blir det dessutom julmarknad på slottet. På Borggården och även inomhus kommer det att finnas marknadsknallar med smyckesförsäljning, julgodis, juldelikatesser, hantverk mm. På Borggården blir det musikunderhållning och på plats finns minitivoli med chokladhjul, lotterier samt andra aktiviteter.

Hesselby Slott som också går under benämningen Sveriges musikslott är beläget i Hässelby och har 70 hotellrum, 14 konferensrum och grupprum, restaurang, matsalar och en Music Lounge för karaokekvällar.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Stockholm Meeting Selection