Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Smart multisensor ger komfort på hotellet

 
Smart multisensor ger komfort på hotelleted Steinels True Presence-sensorer i varje rum erbjuder hotellet en skräddarsydd upplevelse för varje gäst. Hotel Riviera, beläget på den historiska platsen för Moss Jernverk, kombinerar klassisk elegans med framtidens teknologi. Med Steinels True Presence-sensorer i varje rum erbjuder detta destinationshotell en skräddarsydd upplevelse för varje gäst.

 Hotel Riviera öppnade i maj 2023 sina dörrar för en ny och modern hotellupplevelse, komplett med en egen strandpromenad och en imponerande Riviera-pool på 14:e våningen.

Det är inte bara hotellets läge och atmosfär som imponerar. I varje av de 172 rummen finns Steinels sensor, Trye Presence, installerad. Denna avancerade sensor känner av mikrorörelser, till och med så subtila som en persons andning, och kan därigenom justera rummets temperatur, belysning och ventilation baserat på om någon är i rummet eller ej.

Framtidens multisensor. True Presence från Steinel är mycket mer än bara en närvarosensor.

Med en radie på 9 meter kan den detektera en sovande eller stillasittande person med mycket exakt precision. Den erbjuder också ytterligare funktioner, såsom att mäta ljusvärde, temperatur, lufttryck, luftfuktighet, VOC och CO2.

True Presence finns i både svart och vitt utförande.
Källa och foto: Karl H Ström