Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Högbo Brukshotell utnämnt till Europas ”Best Outdoor Activities Historic Hotel”

 
Den europeiska hotellorganisationen Historic Hotels of Europe meddelade under en presskonferens den 27 oktober i Trencin, Slovakien, att Högbo Brukshotell utanför Sandviken i Gästrikland, har utnämnts till "Best Outdoor Activities Historic Hotel 2015".

Under hösten har allmänheten över hela Europa röstat fram sina favorithotell till  priset "HHE Awards" online inom tio olika kategorier .

Bibi Rydbacken, marknadschef på Countryside Hotels, fanns på plats i Trencinoch accepterade priset å hotellets VD Tomas Lindqvists vägnar. ”Det är väldigt roligt att Högbo Brukshotell vann den här utnämningen. De är värdiga vinnare och bevisar att Sverige ligger i framkant inom hälso- och träningstrenden.”

Svenska hotell håller hög klass i de här sammanhangen. Tidigare har Dala-Husby Hotell & Restaurang och Bjertorp Slott utnämnts till "Historic Hotel Best Restaurant” respektive”Best Historic Countryside Hotel”.

Historic Hotels of Europe skapades för att främja global medvetenhet för historiska hotell i Europa och består av över 500 hotell i 15 länder. I Sverige representeras kedjan av Countryside Hotels, som varit medlemsorganisation sedan 1997. Vart och ett av de ansluta medlemshotellen representerar sina länders kulturella traditioner, historia, kulturarv och arkitektur. (Läs mer påwww.historichotelsofeurope.com)

Högbo Brukshotell utanför Sandviken i Gästrikland, har utnämnts till "Best Outdoor Activities Historic Hotel 2015". Högbo Brukshotell utanför Sandviken i Gästrikland, har utnämnts till "Best Outdoor Activities Historic Hotel 2015".

Countryside Hotels är en marknadsorganisation som grundades 1983 och ägs av en samling privatägda hotell i historiska slott, herrgårdar, pensionat, gästgiverier, värdshus och gårdshotell runt om i Sverige. Läs mer på www.countrysidehotels.se


Winn Hotel Group AB är en hotellkoncern med huvudkontor i Gävle och är ett av få bolag i Sverige som specialiserat sig på hotell- och restaurangmanagement under olika varumärken. Det innebär att våra 13 hotell har olika utseenden, namn och företagsidentiteter. En del är designade cityhotell, medan andra är moderna möteshotell i unika miljöer. En del äger vi själva, andra driver vi i samarbete med hotellkedjor som Choice, Park Inn och Radisson Blu. För mer information se winn.se

Verksamheter till försäljning

 
  

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer