Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Erik Pändel blir ny vd på Grand Hotel Saltsjöbaden

 
Erik Pändel blir ny vd på Grand Hotel SaltsjöbadenErik Pändel går från Food and Beverages manager på Scandic Haymarket till vd på Grand Hotel Saltsjöbaden. Erik Pändel tar nu över som vd på Grand Hotel Saltsjöbaden efter Katarina Romell.

Ambitionen och för Erik Pändel är att leda Grand Hotel Saltsjöbaden in i framtiden genom att utveckla och förädla det anrika hotellet. 

Med sina många års erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen, senast som Food and Beverages manager på det prisbelönta hotellet Scandic Haymarket vid Hötorget i Stockholm, har Erik Pändel stor erfarenhet av att utveckla koncept för destinationshotell. Tillsammans med hotellets ägare har han en tydlig bild över vad de tillsammans vill utveckla det ikoniska hotellet till.

Grand Hotel Saltjsöbaden  ligger därmed nu i startgroparna för en omfattande utveckling av koncept och erbjudanden. Samtidigt sätts de sista detaljerna i en gedigen renoveringsplan där stor hänsyn tas till den unika atmosfär och historia som sitter i hotellets väggar.
- Att tillträda som vd och leda det arbete som Grand Hotel Saltsjöbaden nu har framför sig är ett otroligt spännande och ärofyllt uppdrag. Det är med stor respekt jag tillsammans med mina medarbetare nu tar vid och fullföljer den resa som Katarina Romell framgångsrikt påbörjat, säger Erik Pändel.

Det var i slutet av 1800-talet som den inflytelserike bankdirektören K A Wallenberg lät bygga Grand Hotel Saltsjöbaden med drömmen om att skapa Sveriges motsvarighet till Franska rivieran. År 1893 invigdes hotellet och har sedan dess välkomnat gäster från hela världen.
Av: Annika Rådlund  Källa: Grand Hotel Saltsjöbaden
Foto: Douglas Solberg