Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Equip'Hotel 2014 är igång

 
Mässan Equip'Hotel organiseras vartannat år och berör områden inom 

hotellindustrin, restaurang, mat, dryck, gourmet och catering. 

Equip'Hotel Paris 2014 förväntas besökas av cirka 110000 i branschen.


quip'Hotel Paris visar bland annat upp det senaste inom hotellinredning. Foto: Annika Rådlund Equip'Hotel Paris visar bland annat upp det senaste inom hotellinredning. Foto: Annika Rådlund

Equip'Hotel Paris är igång 16-20 november 2014. Vi är på plats och spanar in nyheterna. Läs mer i nr 8-2014 och nr 1-2015 i tidningen Hotell & restaurang. Equip'Hotel Paris är igång 16-20 november 2014. Vi är på plats och spanar in nyheterna. Läs mer i kommande nr; nr 8-2014 och nr 1-2015 av tidningen Hotell & restaurang. Foto: Annika Rådlund

 EQUIP HOTEL PARIS 2014 samlar forskare och specialister inom service, turism ,

hotellbranschen , restauranger , mat och dryck, gourmet och catering.

Equip Hotel 2014
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer