Elements Spa öppnar på nybyggda hotellet i Sundsvall
12 Aug 2021

Elements Spa är ett utav Clarion Hotels exklusiva spa-och relax anläggningar. Konceptet erbjuder ett brett utbud av behandlingar, pool, ång-och torrbastu, pool club och skönhetsprodukter. Det finns även lokaler med möjligheter för yoga och event samt mat och dryckesalternativ.
- Omtyckta Elements Spa är ett starkt koncept som vi är oerhört glada, att nu få ta vidare till fler destinationer. Ett besök på Elements Spa skall ge ökad livskvalité genom fokus på ditt eget välbefinnande och framförallt stärkta relationer. Jag ser mycket fram emot att Elements Spa Sundsvall nu snart slår upp sina dörrar, säger Henrik Berghult, Driftdirektör Clarion Hotel.
1 september öppnas dörrarna till Nordic Choice Hotels senaste hotellsatsning, nya eleganta Clarion Hotel Sundsvall. Hotellet blir ett nytt landmärke i stadssiluetten och en unik mötesplats med stort fokus på design, mat, dryck och spa.
Hotellet ligger på Norrmalm i Sundsvall och har förutom spa:et 270 hotellrum, konferensytor, restaurang, barer, takterrass och gym. I det 6 våningar höga hotellet finns många olika hotellrumstyper . Ansvariga arkitekter är Krook & Tjäder.
- På Elements Spa Sundsvall har vi skapat en city-spa club där du väljer upplevelse och element utefter vilken känsla du vill vara i. Genom ett tydligt koncept och en välfylld eventkalender kommer detta att bli Sundsvallsborna och alla tillresta resenärers favoritplats, säger Per Keller, VD, Clarion Hotel Sundsvall.
Spaet börade ta emot bokningar den 9 augusti.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotel
12 Aug 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"