Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Clarion Grand Hotel söker hundra vardagshjältar

 
Clarion Grand Hotel söker hundra vardagshjältarClarion Grand Hotel i Helsingborg Clarion Grand Hotel i Helsingborg utlyser en tävling för att hitta och belöna hundra vardagshjältar. 

Från och med den 25 oktober finns möjligheten att nominera en speciell person, ett par eller en familj, som gjort något fantastiskt för en medmänniska och förtjänar att vinna ett hotelldygn i Helsingborg och bli riktigt ompysslande och bortskämda. Clarion Grand Hotel utlyser nämligen en tävling för att hitta och belöna skånska vardagshjältar.

På annandagen, den 26 december klockan 19.00, öppnar Clarion Hotel Grand Hotel dörrarna för att ge bort 100 hotellnätter samt middagar på Kitchen & Table Helsingborg för att hylla vardagshjältar, som förtjänar att belönas. Vinnarna, vardagshjältarna, bjuds på ett oförglömligt dygn på hotellet med överraskningar, middag och underhållning, en skön natts sömn och avslutningsvis en dignande frukostbuffé innan de checkar ut. 

Tävlingen startar den 25 oktober på hotellets, Clarion Grand Hotel, Facebooksida och pågår under fem dagar till och med den 29 oktober. De som vill nominera vardagshjältar, kommenterar under tävlingsinlägget med motivering om varför just dessa personer ska vinna samt taggar personen i kommentaren. Vinnarna presenteras från den 30 oktober till 5 november och meddelas personligt med ett bekräftelsemejl. Åldersgräns 18 år. 

Juryn, som utser vinnarna kommer att bestå av Clarion Grand Hotels ledningsgrupp.
Av: Annika Rådlund Källa: Clarion Grand Hotel