Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Burger King öppnar i Sälen

 
Burger King öppnar i SälenIdag öppnar Burger King i Sälen. Idag, den 31 mars, öppnar Burger King en restaurang i Sälen. Förutom grillade hamburgare så för Burger King också med sig ca 30 nya arbetstillfällen till orten. Detta blir första gången Burger King®öppnar en restaurang i ett fjällområde i Sverige.

Restaurangen kommer att ha öppet året runt och sitter ihop med Cirke K. Det kommer förutom alla 154 sittplatser även finnas ett lekland samt drive thru.

Lokalen har byggts efter Burger King inredningskoncept 20/20 Light, med digitala menydisplayer och ett färgschema i ljusa skandinaviska toner som skapar en känsla av modernism. Konceptet är en del av satsningen på att förnya restaurangmiljöerna och att utveckla en tydligare profilering. 

- Restaurangen i Sälen blir King Food’s tjugoförsta restaurang i Sverige och den första Burger King restaurangen i ett fjällområde i Sverige. Detta blir också den första restaurangen att öppna för King Food i år och vår restaurangchef Amir Nikandish med team ser fram emot att välkomna alla i Sälen med öppna armar, säger Rune Sandvik, VD King Food.Om BURGER KING
Har mer än 14 000 restauranger i 100 länder, varav +120 restauranger finns i Sverige. 99% av Burger King® restaurangerna världen över ägs och drivs av oberoende franchisetagare varav många är familjeägda som har funnits i flera decennier.
www.burgerking.se


Av: Annika Rådlund Källa: Burger King