Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Boulebar Tryckeriet öppnar i stor industrilokal

 
Boulebar Tryckeriet öppnar i stor industrilokalBoulebar finns idag i Malmö, Göteborg och Stockholm I början av januari 2017 öppnar Boulebar sin största satsning någonsin. Då har en stor industrilokal i Liljeholmen förvandlats till medelhavspark med boulebanor, barer, DJ:s och fransk restaurang i två våningar. Boulebar Tryckeriet är en ny mötesplats för hela Stockholm.

När Boulebar Tryckeriet öppnar i januari har en 1300 kvadratmeter stor industrilokal med två våningar förvandlats till fransk park med restaurang och terrass. Satsningen i Liljeholmen är den största Boulebar någonsin gjort vilket innebär allt från större träd, fler boulebanor, högre i tak och bättre DJ:s till porlande franska fontäner.

– Vi tror verkligen på Liljeholmen som stadsdel och är övertygade om att kunna locka både grannarna i området och långväga gäster, säger Henrik Kruse som var med och grundade Boulebar. Bara den franska restaurangen ska bli värt ett besök utöver allt annat som Boulebar Tryckeriet kommer erbjuda.

Boulebar startade i en källare på Surbrunnsgatan i Stockholm för femton år sedan. Ett gäng tågluffande vänner hade blivit boulefrälsta vid Medelhavet och ville återuppliva känslan i Sverige. Den ursprungliga lokalen är numera stängd men Boulebar har sedan dess öppnat på nya platser i Stockholm, Göteborg och Malmö. Senaste stället är Boulebar Tanto vid Hornstulls Strand som öppnade i somras med utomhusboule, fransk grillmeny och bar. Boulebar öppnar även i Köpenhamn under hösten.

– Vi har utvecklats för varje nytt Boulebar som skapats, säger Henrik Kruse. Från början handlade allt om boule men under resans gång blev vi precis lika nördiga i detaljer som ljus och skuggor, växter, musik och fransk mat och dryck. Inför Tryckeriet i Liljeholmen har vi samlat all kunskap från samtliga städer för att skapa vårt drömställe här i Stockholm där allting började. Boulebar Tryckeriet ska helt enkelt bli det bästa vi någonsin gjort.

Nya Boulebar Tryckeriet öppnar på Liljeholmsvägen 14 i januari och har öppet alla dagar i veckan. Det nya stället är tänkt som en naturlig mötesplats oavsett om man vill umgås över ett parti boule, lyssna på DJ:s, äta franskt eller hänga i baren. 


Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner som i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett eller flera glas Pastis.

Idag finns fem Boulebarer i Malmö, Göteborg och Stockholm.
www.boulebar.se

Verksamheter till försäljning