BodyBuddy öppnar ny restaurang i Göteborg
23 Sep 2022
- Det känns jätteroligt att vi nu är på plats i Göteborg och på Masthuggskajen. Intresset är stort för det vi erbjuder, nyttig och näringsriktig mat som dessutom är väldigt god, säger Ciara McGlinchey, VD för BodyBuddy.
Maten är inspirerad av kryddor och smaker från Sydafrika, Bali och Indien. Allt tillagas på plats från grunden. På menyn återfinns bland annat näringsrika mättande lunch bowls, fika, smoothie bowls och egenpressade juicer. BodyBuddy finns sedan tidigare på Jungfrugatan och Smålandsgatan i Stockholm.
Nybyggt kontorskomplex
BodyBuddy är lokaliserad i Stena Fastigheters nybyggda kontorshus Stuveriet på Masthuggskajen. Stuveriet har ett starkt fokus på hållbarhet, med bland annat fasad i återvunnen aluminium, solceller och flera sociala och kreativa ytor som kontorshyresgästerna delar på.
- Det känns fantastiskt roligt att välkomna BodyBuddy, både till Göteborg och Masthuggskajen. BodyBuddy är en perfekt matchning med Masthuggskajen, med sitt fokus på hållbarhet, kreativitet och hälsosam mat, säger Agneta Kores, VD Stena Fastigheter Göteborg.
Masthuggskajen har ett centralt läge intill vattnet.
- Att fylla Stuveriets gatuplan med en restaurang som BodyBuddy skapar liv och rörelse under både dagen och kvällen. Hit kommer folk för att äta gott och umgås. Det bidrar till att området känns levande och tryggt.
Vid Masthuggskajen möts City, Linnéstaden och Långgatorna. I området blandas gröna stråk, folkliv, restauranger, bostadshus och service.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Stena Fastigheter
23 Sep 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: