Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

BodyBuddy öppnar ny restaurang i Göteborg

 
  • BodyBuddy öppnar i Stuveriet på Masthuggskajen

    BodyBuddy öppnar i Stuveriet på Masthuggskajen

  • BodyBoddy är första restaurangen att öppna i nybyggda Stuveriet vid Masthuggskajen i Göteborg.

    BodyBoddy är första restaurangen att öppna i nybyggda Stuveriet vid Masthuggskajen i Göteborg.

Föregående
Nästa
 
BodyBuddy tar nu sitt  matkoncept med hälsosam mat till Göteborg i helt nya lokaler i Stuveriet på Masthuggskajen. BodyBuddy är den första restaurangen att öppna i den nya stadsdelen.

- Det känns jätteroligt att vi nu är på plats i Göteborg och på Masthuggskajen. Intresset är stort för det vi erbjuder, nyttig och näringsriktig mat som dessutom är väldigt god, säger Ciara McGlinchey, VD för BodyBuddy.

Maten är inspirerad av kryddor och smaker från Sydafrika, Bali och Indien. Allt tillagas på plats från grunden. På menyn återfinns bland annat näringsrika mättande lunch bowls, fika, smoothie bowls och egenpressade juicer. BodyBuddy finns sedan tidigare på Jungfrugatan och Smålandsgatan i Stockholm.

Nybyggt kontorskomplex
BodyBuddy är lokaliserad i Stena Fastigheters nybyggda kontorshus Stuveriet på Masthuggskajen. Stuveriet har ett starkt fokus på hållbarhet, med bland annat fasad i återvunnen aluminium, solceller och flera sociala och kreativa ytor som kontorshyresgästerna delar på.

- Det känns fantastiskt roligt att välkomna BodyBuddy, både till Göteborg och Masthuggskajen. BodyBuddy är en perfekt matchning med Masthuggskajen, med sitt fokus på hållbarhet, kreativitet och hälsosam mat, säger Agneta Kores, VD Stena Fastigheter Göteborg.

Masthuggskajen har ett centralt läge intill vattnet.

- Att fylla Stuveriets gatuplan med en restaurang som BodyBuddy skapar liv och rörelse under både dagen och kvällen. Hit kommer folk för att äta gott och umgås. Det bidrar till att området känns levande och tryggt.

Vid Masthuggskajen möts City, Linnéstaden och Långgatorna. I området blandas gröna stråk, folkliv, restauranger, bostadshus och service.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Stena Fastigheter