Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Andra helgen på Beer & Whisky Festival startar idag

 
Andra helgen på Beer & Whisky Festival startar idag Mässan Stockholm Beer & Whisky Festival hade en kanonstart förre helgen med 16 400 besökaren. Den andra och sista helgen för i år startar idag.

Förra helgen hade mässan något fler besökare än den hade första helgen 2017. 
- Master Classes höjer kunskapsnivån hos våra besökare och i år har vi ett större utbud av Master Classes än någonsin, säger festivalens grundare Marianne Wallberg.  

Mässan har varje år en ny glasmodell för provning, något som för många har blivit ett samlarobjekt. Årets glas heter Harmony, glas som Marianne Wallberg beskriver som: ett trendigt glas som sticker ut och är perfekt för provning av olika drycker.
 
Förutom provningar arrangeras föredrag med spännande tema som till exempel: Girls in Beer och det arrangeras som vanligti nternationella tävlingar med öl, whisky och cider.

Imorgon, den 5 oktober, kommer resultatet och prisutdelning av klasserna: SBWF Best Beer, SBWF Best Cider, SBWF Best Whisky. SBWF Best Awards att äga rum.

 Läs mer om Marianne Wallberg och hur mässan en gång startade här.Stockholm Beer & Whiskyfestival arrangeras på NackaStrandsMässan
 4 - 6 oktober 2018

Datum & öppettider:
Torsdag 4 oktober 12-22
Fredag 5 oktober 14-23
Lördag 6 oktober 11-23


www.stockholmbeer.seText: Annika Rådlund Foto: Stockholm Beer & Whisky Festival
 

Verksamheter till försäljning

 
  

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer