Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Årets julnyheter från Lakrids by Bülow

 
Årets julnyheter från Lakrids by BülowWinter collection från Lakrids by Bülow, med smaker som Christmas, Snowball, Classic och Gold. Förutom årets adventskalender med gourmetlakrits så har Lakrids by Bülow lanserat årets julkollektion i stilrena burkar.

Lakrids by Bülow  har arbetat med att ta fram innovativa smaker sedan 2007. En tradition är att företaget, som tar fram presentburkar med chokladdragerad lakrits, lanserar en exklusiv julkalender lagom till advent. Kalenderns innehåll fångar alla julens favoritsmaker och har i år en än mer hållbar design. Förpackningen är bland annat gjord av växtbaserade material som är biologiskt nedbrytbara.

– Vi är stolta över vår julkalender som inte bara sticker ut i sitt segment utan även är hållbar utan att kompromissa med smak och kvalitet. Varje julkalender är lagom för två men för många har det visat sig vara svårt att dela. Vi önskar att vår gourmetlakrits får en given plats i svenska hem under julen och blir en del av traditionen, säger Johan Bülow, grundare till Lakrids by Bülow

Årets julkollektion har fått sällskap av en ny smak: Christmas – en söt kärna av lakrits omgiven av karamelliserad vit choklad och knaprig smörkaramell rullad i en sockrig kanelmix. Den traditionsenliga kollektion släpps för första gången i två delar - där de första smakerna kom redan i augusti.

Snowball - Salt & Peppar
Classic - Salt & Caramel
Christmas - Butter cookie med smak av kanel
Gold -Rasberry
 Om LAKRIDS BY BÜLOW
Gourmelakrits som produceras i Danmark sedan företaget grundades 2007. Finns hos 2 000 återförsäljare i 25 länder.
 www.lakridsbybulow.se 
Av: Annika Rådlund Källa och foto: 
Lakrids by Bülow