Årets julnyheter från Lakrids by Bülow
4 Nov 2020

Lakrids by Bülow har arbetat med att ta fram innovativa smaker sedan 2007. En tradition är att företaget, som tar fram presentburkar med chokladdragerad lakrits, lanserar en exklusiv julkalender lagom till advent. Kalenderns innehåll fångar alla julens favoritsmaker och har i år en än mer hållbar design. Förpackningen är bland annat gjord av växtbaserade material som är biologiskt nedbrytbara.
– Vi är stolta över vår julkalender som inte bara sticker ut i sitt segment utan även är hållbar utan att kompromissa med smak och kvalitet. Varje julkalender är lagom för två men för många har det visat sig vara svårt att dela. Vi önskar att vår gourmetlakrits får en given plats i svenska hem under julen och blir en del av traditionen, säger Johan Bülow, grundare till Lakrids by Bülow
Årets julkollektion har fått sällskap av en ny smak: Christmas – en söt kärna av lakrits omgiven av karamelliserad vit choklad och knaprig smörkaramell rullad i en sockrig kanelmix. Den traditionsenliga kollektion släpps för första gången i två delar - där de första smakerna kom redan i augusti.
Snowball - Salt & Peppar
Classic - Salt & Caramel
Christmas - Butter cookie med smak av kanel
Gold -Rasberry
Om LAKRIDS BY BÜLOW
Gourmelakrits som produceras i Danmark sedan företaget grundades 2007. Finns hos 2 000 återförsäljare i 25 länder.
www.lakridsbybulow.se
Av: Annika Rådlund Källa och foto:
Lakrids by Bülow
4 Nov 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"