Caliente Best New Organic Drink 2015
4 Dec 2015
Caliente är en svensktillverkad ekologisk juicedryck med chilihetta. Under mässan Natural Products Scandinavia, som ägde rum mellan den 1 – 2 november 2015 i Malmö, utsågs Caliente till Best New Organic Drink 2015.
Lime/Ingefära/Chili har en frisk syra, påfallande hetta och toner av gula äpplen, rabarber och lime
Ingredienser: Vatten, 15% ekologisk fruktjuice från koncentrat (druva, lime), ekologiskt råsocker, naturliga aromer (inkl ingefära & chili), havssalt.
Tranbär/Granatäpple/Chili har en framträdande hetta, balanserad syra och kryddig karaktär med toner av röda bär, hallonsaft och sylt.
Ingredienser Vatten, 15% ekologisk fruktjuice från koncentrat (druva, citron, granatäpple, tranbär & svart morot), ekologiskt råsocker, naturliga aromer (inkl chili), havssalt.
Fördelar med chili:
Chilihettan sätter bland annat igång frisättningen av endorfiner, vilket ger en skön känsla av välbefinnande och en naturlig kick. Chili är också bra för ämnesomsättningen och förbränning, hjärt- och kärlsjukdomar, lungor och luftvägar.
Distributionen sköts av den gröna grossisten Dagsmeja.
http://www.naturalproductsscandinavia.com/home-sweden
4 Dec 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen