Penfolds öppnar en pop up - vinbar
29 Okt 2015
I oktober ägde världslanseringen av The Penfolds Collection 2015 rum – vinhusets årliga kollektion av utvalda toppviner. Kollektionen består av det australiensiska vinhusets främsta årgångsviner och tillgången är mycket begränsad. I samband med lanseringen öppnar Penfolds en Pop Up Vinbar på Brasseriet på Kungliga Operan i Stockholm. Här de som är intresserade kan prova samtliga viner ur Penfolds Collection 2015 som finns tillgängliga på den svenska marknaden. Baren är öppen till och med den 8 november.
Vinhuset Penfolds lanserar varje år sina toppviner under namnet The Penfolds Collection. Lanseringen sker samma dag världen över.
- Det är första gången i Sverige som Penfolds Collection finns tillgänglig på glas på en restaurang/bar. Vi är jätteglada över samarbetet med Brasseriet då det är ett unikt tillfälle att få möjlighet att prova dessa exklusiva och limiterade viner ur Penfolds Collection 2015, säger Anna Andrée Jeppe, som är marknadschef för Penfolds i Norden.
Penfolds Pop Up Vinbar, Brasseriet, Strömgatan 14, Kungliga Operan, Stockholm
Öppettider från den 15 oktober – 8 november 2015:
Måndag – fredag: öppnar kl. 11:30
Lördag: öppnar kl. 12:00
Söndag: Stängt
The Penfolds Collection 2015
Vinerna i The Penfolds Collection har alla en koppling till historiska milstolpar eller årsdagar. Årets lansering sträcker sig över fyra årgångar - var och en med sin unika karaktär och ursprung .
29 Okt 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen