Apotekarnes Årsmust blir juligt kryddig
9 Okt 2015
Årets Årsmust kan beskrivas som juligt kryddig, och den hemliga smaksättningen är ett måste inom såväl det klassiska svenska julfirandet som det orientaliska köket. Apotekarnes Årsmust säljs i begränsad volym från och med första veckan i oktober.
Årsmusten lanserades för tre år sedan, och smaksättningen varierar för varje år: julen 2014 var det apelsin, och året innan dess en touch av mörk choklad. I år är Årsmusten juligt kryddig, med en smaksättning som används flitigt i både det klassiska svenska julfirandet och det orientaliska köket.
– På tre år har Apotekarnes Årsmust hunnit bli en riktig julklassiker. Årets hemliga smak är både klassiskt julig och orientaliskt kryddig på samma gång, och vi hoppas att det blir en rolig aktivitet för både barn och vuxna att gissa smaken, säger Henric Byström, kommunikationschef på Carlsberg Sverige.
Apotekarnes Årsmust är tappad i begränsad upplaga på en exklusiv 75-centiliters glasflaska med champagnekork. Flaskans etikett är tryckt i guld, men det klassiska tomtemotivet finns kvar.
www.carlsbergsverige.se
9 Okt 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen