Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Vinn fina priser i vår tävling

 
Vinn fina priser i vår tävlingTävla om en sax och knivar från Fiskars samt böcker från Stevali förlag. Den 24-25 maj pågår branschmässan Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR) på Kistamässan i Stockholm. Tidningen Hotell & Restaurang finns förstås på plats. Kom till monter J:07 för ett gratis ex av tidningen och tävla om fina priser.

Tidningen Hotell & Restaurang är en av 250 utställare på mässan. I vår monter pågår en kul tävling där du har chansen att vinna:

Fiskars Nyhet! All Steel santokukniv 17 cm
Fiskars Nyhet! All Steel brödkniv 22 cm
Samtliga produkter i Fiskars serie All Steel är tillverkade av rostfritt stål. Seriens alla produkter och dess förpackningar är 100% återvinningsbara. Produkterna har en tidlös, elegant estetik och hållbarheten och den höga kvaliteten matchas med utmärkta funktioner, såsom knivarnas optimala skärprestanda.

Fiskars ReNew sax 21 cm Den tillverkas av återvunna (80 %) och förnybara (13 %) material samtidigt som den är 100 % återvinningsbar – allt av hänsyn till naturen. De tåliga bladen i återvunnet rostfritt stål har en tandad skäregg som griper tag om materialet medan du klipper. 

Två olika dryckesböcker (två av varje lottas ut):  Gin & Tonic – Helt enkelt och Alkoholfria cocktails : Martinis, daiquiris, mojitos, caipirinhas, aperitifer,  175x245mm, hård pärm och 76 sidor. Böckerna släpptes i början av april i år och är från Stevali Förlag.


På mässan kommer det att finnas allt inom mat, dryck, utrustning och maskiner under ett och samma tak. Bland utställarna på Kistamässan finns landets största grossister, branschens ledande leverantörer och flera mindre uppstickare. På mässans scenprogram återfinns namn som Lisa Lemke, Frida Nilsson. Sebastian Gibrand, Jens Dolk och Hans Skruvfors.Av: Annika Rådlund Foto: Fiskars och Stevali Förlag