Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Smidigare hantering med digitaliserade garderobsbiljetter

 
Smidigare hantering med digitaliserade garderobsbiljetterEasyJacket har digitaliserat garderobsbiljetterna. EasyJacket är ett nytt techbolag i Sverige som digitaliserar dina garderobsbiljetter för en smidigare hantering av inlämnade ytterkläder och väskor. I stället för att ge ut den fysiska biljetten sker allt digitalt. 

Kunden scannar en QR-kod, verifierar sig med BankID eller telefonnummer och sen visar upp sin biljett för garderobiären. Garderobiären scannar i sin tur biljetten och appen säger till var jackan ska hänga.

– Datan som vi erbjuder våra kunder är något som inte tidigare har funnits för restauranger och nattklubbar. Den hjälper till att förstå sin kundbas och göra det möjligt att skräddarsy kvällar för en viss typ av målgrupp som de kanske inte visste fanns. Vi letar nu efter kunder i hela Sverige, säger Christoffer Lilja, VD, EasyJacket.

Han menar att tjänsten som EasyJacket erbjuder kommer att eliminera många kvarglömda jackor och andra plagg hos er samt snabba upp processen för både incheckning och utcheckning av er garderob.

 –Något som är positivt är också att ni får ta del av data på vilka kunder de faktiskt har, uppdelat i kön, ålder och hur lång tid de befann sig där.

Av: Annika Rådlund Källa: Easyjacket Illustration: Getty Images