Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Skandinaviens största romsamling på karibisk restaurang i Solna

 
  • Över 1200 olika rom finns nu på nyöppnade Cane Rum Society i Hagastaden.

    Över 1200 olika rom finns nu på nyöppnade Cane Rum Society i Hagastaden.

  • Cane rum society har en restaurang med fokus karibisk mat och karibiska cocktails.

    Cane rum society har en restaurang med fokus karibisk mat och karibiska cocktails.

  • Cane Rum Society blir dessutom Nordens första brand home för Zacapa Rum.

    Cane Rum Society blir dessutom Nordens första brand home för Zacapa Rum.

Föregående
Nästa
 
 I lagom tid till den annalkande hösten och mörkret har den privata romsamlaren Niklas Blomquist och barkonsulten/romentusiasten Duane Shepherd gått samman för öppna en restaurang med fokus karibisk mat och karibiska cocktails i framväxande Hagastaden i Stockholm.

Cane Rum Societys unika rombibliotek har Skandinaviens största av samling av sällsynta, limiterade vintage- och super-premium exemplar av rom från några av världens bästa internationella och oberoende samt privata varumärken. Över 1200  olika typer av rom finns i baren och i biblioteket. 
Cane Rum Society blir dessutom Nordens första ”brand home” för Zacapa Rum och erbjuder hela Zacapasortimentet och speciella årgångar som kan avnjutas rent eller i cocktails. Rombaserade cocktails är i fokus på menyn i allt från Punch till Daiquiri, Mojito, Pina Colada eller signaturcocktailen Zacapa Manhattan.

–Under de allra gråaste och mörka dagarna på året tar vi med glädje det karibiska köket och cocktails till Stockholm. Vi kommer att vara en destination som alla romälskare kan komma till. Genom speciella middagar och masterclasses tillsammans med romambassadörer och skickliga destillatörer kan våra gäster lära sig mer om deras favoritrom, förklarar grundare av Cane Rum Society Duane Shepherd.

Köket kommer att servera mat från de karibiska öarna så som Jerk Chicken, Rice 'n' Peas, Naked Fisherman Snapper & Caribbean Hummer, Trini Curry Goat & Creole Rubbed Blackened Tuna. Barchefen Jack Parker ansvarar för att skapa fantastiska rombaserade cocktails.

–Det är spännande att ett sådant omfattande rombibliotek äntligen existerar och att vi har möjlighet att på en plats kan presentera hela sortimentet av Zacapa Rum för romälskare i hela Skandinavien," säger Charlotte Halsius, Brand Ambassador Diageo Sverige och Norge.

Cane Rum Society ligger på Ninni Kronbergs gata i Hagastaden i Solna och kommer att har öppet till 01.00 måndag till lördag och hålla stängt på söndagar.
Av: Annika Rådlund Källa och foto:  Cane Rum Society