Recept: Varm Negroni
29 Nov 2020
Här har det tagits fram en varm variant som består av gin, vermouth och röd bitter som värms upp. Den garneras med vispad grädde samt rivet apelsinskal eller riven muskot, vilket gör att den passar extra bra i jultider.
Negroni Warmer
Ingredienser:
2cl Hernö Old Tom Gin
2cl Antica Formula Vermouth
2cl Carpano Botanic Bitter
2cl vatten
2cl strösocker
Gör så här:
Häll i alla ingredienser i en kastrull och värm upp dem ordentligt.
Häll upp blandningen i ett varmt glas av valfri sort och toppa med lättvispad grädde.
Garnera med rivet apelsinskal eller riven muskot.
Källa och foto: Altia
29 Nov 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Bygger ny restaurang på Älmhults handelsplats
Projektet omfattar nyproduktion av restaurangen Linnéa & Basilika
-
Max lanserar Christmas Wonder Swirl
"Det är kul att jobba med säsongsanpassade smaker"
-
VM i nyskrivna snapsvisor
Svenska landslagets uppställning:
-
S:t Olav utsett till Sveriges godaste lokala teblandning
"Vi ville skapa en ekologisk te-blandning med riktig skogskänsla"
-
Sista dagen att rösta på Sveriges snyggaste kontor
Se de nominerade kontoren här:
-
Skåvsjöholm blir en del av Countryside Hotels
"Nu ser vi fram emot att öppna ytterligare en dörr in till vårt hotell och välkomna nya gäster från Sverige och andra delar av världen som ännu inte upptäckt oss"
-
Stockholms skärgård utsedd till ett av världens 25 bästa resmål
Detta lyfts fram i motiveringen: