Recept: Varm Negroni
29 Nov 2020
Här har det tagits fram en varm variant som består av gin, vermouth och röd bitter som värms upp. Den garneras med vispad grädde samt rivet apelsinskal eller riven muskot, vilket gör att den passar extra bra i jultider.
Negroni Warmer
Ingredienser:
2cl Hernö Old Tom Gin
2cl Antica Formula Vermouth
2cl Carpano Botanic Bitter
2cl vatten
2cl strösocker
Gör så här:
Häll i alla ingredienser i en kastrull och värm upp dem ordentligt.
Häll upp blandningen i ett varmt glas av valfri sort och toppa med lättvispad grädde.
Garnera med rivet apelsinskal eller riven muskot.
Källa och foto: Altia
29 Nov 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Sodexo förvärvar restauranggruppen K-märkt
"Vi driver förändring genom hur vi köper och lagar mat"
-
Boulebar expanderar utanför Norden
En inbjudan på LinkedIn ledde till den första Boulebaren utanför Norden
-
Renoverar 8 hotell för 180 miljoner
"I ett svep höjer vi nu åtta av hotellens standard genom renoveringar och investeringar i fastigheterna"
-
Återhämtning på jobbet – så blir det möjligt
Experternas bästa tips för att åstadkomma återhämtning.
-
Ritar hotell vid Liseberg
Semrén & Månsson har ritat det nya hotellet.
-
Hotel Tylösands nya framsida
Förutom nya hotellrum rymmer den nya hotellflygeln konferens och utställningsyta.
-
Svenska arkitekter har inrett nyöppnade Nobis Hotel Palma
Nytt hotell i en av Palmas äldsta byggnader - ett muslimskt palats från 1100-talet