Recept: Kaffedrink toppad ned mörk choklad och rostad kokos
21 Aug 2019
Du behöver:
1 msk Chokladsås
1 dl Löfbergs ICE Double Espresso
4 cl mörk rom (ej rom för en alkoholfri variant)
2 dl kokosgrädde
5 st Isbitar
1 tsk Riven mörk choklad
1 msk Rostad kokos
Gör så här:
Ringla chokladsås på insidan av glasetBlanda rom, kokosgrädde och ICE double espresso med isbitar i en shaker och skaka noga. Häll upp i glaset och toppa med riven choklad och rostad kokos.
Av: Annika Rådlund Källa: Löfbergs lila
21 Aug 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok