Recept: Kaffedrink toppad ned mörk choklad och rostad kokos
21 Aug 2019
Du behöver:
1 msk Chokladsås
1 dl Löfbergs ICE Double Espresso
4 cl mörk rom (ej rom för en alkoholfri variant)
2 dl kokosgrädde
5 st Isbitar
1 tsk Riven mörk choklad
1 msk Rostad kokos
Gör så här:
Ringla chokladsås på insidan av glasetBlanda rom, kokosgrädde och ICE double espresso med isbitar i en shaker och skaka noga. Häll upp i glaset och toppa med riven choklad och rostad kokos.
Av: Annika Rådlund Källa: Löfbergs lila
21 Aug 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Stockholm Beer & Whisky Festival är igång
"Rekordnärvaro från USA på årets mässa"
-
Stureplansgruppen har öppnat ny italiensk restaurang vid T-centralen
“Vi är inte här för att krångla till det, du får mycket krog för pengarna”
-
Drinkrecept: Kärleksdrink med Kärleksgin
Årets pridedrink med gin framtagen av Tevsjö destilleri
-
Björn Frantzén och Orrefors lanserar en ny glasserie
"Den nya produktserien understryker vikten av samarbete mellan specialiserade hantverk som både kompletterar varandra och delar vision"
-
Wolt utökar till fler Stockholmsområden
Från och med onsdag kommer det finnas fler restauranger och butiker på plattformen.
-
A Chau Lien utsett till årets leverantör
Vi är jättestolta över att få den här utmärkelsen!
-
Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar salladsbar på NK
"Det blir mycket grönt på restaurangen, både vad gäller meny och inredning"