Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Pizza Hut Sverige introducerar grab'n go alternativet "My Box"

 
Pizza Hut Sverige introducerar grab'n go alternativet My BoxPizza Hut Sverige har nu lanserat My Box som ett tillägg till Pizza Huts vanliga meny. Målgruppen är unga vuxna och studenter. 

Bakgrunden till satsningen är att när Pizza Hut genomförde en undersökning 2022, för att förstå konsumentvanorna, så visade det sig att 47% av konsumenterna uppgav att de längtar efter en "on the go" pizza. Baserat på denna kunskap bestämde sig Pizza Hut Sverige för att introducera My Box för alla som letar efter en snabb lösning för lunch, mellanmål och andra tillfällen.

–My Box är det perfekta alternativet för alla som vill ha en god och snabb måltid när man är på språng eller sitter på en picknickfilt i en mysig park. Vi är därför glada att kunna presentera My Box som en del av vår fortsatta resa med att återlansera Pizza Hut på den svenska marknaden Det här är en kampanj som vi tror kommer gå rakt in i målgruppen och bidra till nya gäster, både digitalt och i våra restauranger, säger Andrea Lindgren, Chief Marketing Officer för Pizza Hut Sverige. 
My Box gör det möjligt för kunderna att välja mellan en kombination av pizza och utvalda tillbehör såsom vitlöksbröd och dryck, allt i en bekväm pizzakartong. Med priset 89 kr menar de att  My Box ett budgetvänligt val för den som är på språng och den perfekta lösningen när pizzasuget infinner sig.

– My Box är ett smart och bekvämt val som för folk som vill ha valmöjligheter till övrigt utbud som finns i dagsläget på marknaden. Vi tror att detta är den perfekta lösningen för det behovet, säger Niklas Ågerup, Chief Product Officer för Pizza Hut Sverige.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Pizza Hut

Taggar

Pizza Snabbmat Nyheter