Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nu lanseras Big Mac Bacon i Sverige

 
Nu lanseras Big Mac Bacon i SverigeNu kommer Big Mac Bacon till Sverige. Hamburgaren Big Mac lanserades för över femtio år och har sedan blivit en av världens mest sålda burgare. Nu lanseras en ny version av burgaren med bacon och kommer att serveras på McDonald’s restauranger under sommaren.

Nyheten Big Mac Bacon är en variant av McDonald’s klassiska hamburgare Big Mac, med tillägget att hamburgaren serveras med bacon. När burgaren kom för 51 år sedan var den något av en revolution och har sedan dess kommit att pryda alltifrån kläder och picknickfiltar, till att fungera som index för att mäta olika länders prisnivå - Big Mac Index.

-  Vår klassiska Big Mac lanseras i ny tappning under sommaren när vi för första gången i Sverige adderar bacon till den. Det blir en ny typ av smakupplevelse för burgaren som vi tror att många gäster kommer tycka är spännande att testa. Givetvis finns också originalburgaren kvar på menyn, säger Nina Remöy, ansvarig för Food Team på McDonald’s Sverige.

Innehållet i Big Mac Bacon består, precis som Big Mac, av hamburgerbröd med sesamfrön, isbergssallad, hackad gul lök, saltgurka, cheddarost,  Big Mac-dressingen och nu även bacon. 

Big Mac Bacon kommer att finnas på menyn på samtliga restauranger mellan 11 juni och 2 september.

Av: Annika Rådlund Källa: McDonalds