Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nääs Fabriker utökar verksamheten

 
Nääs Fabriker utökar verksamhetenNääs Fabriker bygger ut både hotell- och mötesdel. Nääs Fabriker, som ligger i Tollered vid sjön Sävelången, utökar med större konferensytor och fler hotellrum för att möta en ökad efterfrågan. Det gamla bomullsmagasinet utvecklas helt för möten och event.

De senaste åren har hotell- och konferensverksamheten på Nääs Fabriker haft en mycket positiv utveckling med hög beläggning vilket har bidragit till att man nu utökar sin hotelldel med 24 rum. Totalt får hotellet då 81 rum.

De nya hotellrummen byggs i en angränsande byggnad som nås av en spång från tredje våningen. I utrymmet mellan rummen byggs en social yta där du som hotellgäst kan spela shuffle board eller bara vara. Här planeras också för ett nytt gym med behandlingsrum. Inredningen blir tidlös med modern touch och följer det befintliga hotellets design men med ett eget uttryck. Hotellrummen beräknas stå klara 2 maj 2017. I anslutning till hotellet, precis vid sjön, byggs ett nytt Badhus som beräknas klart i mitten av maj.

Bomullsmagasinet byggs om och hela huset utvecklas för möten och event där tanken är att skapa flexibla lokaler för konferens, fest och bröllop och möta efterfrågan. Kapaciteten blir upp till 215 personer och här byggs även matlagningskök för att kunna hålla nya typer av event. Med ombyggnationen hoppas man kunna attrahera nya, såväl som befintliga, målgrupper, både privat och vad gäller konferens. Byggnationerna beräknas klara i juni 2017.


Jenny Marcuson Fors

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer