Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

McDonald’s lanserar ny mobiltjänst idag

 
McDonald’s lanserar ny mobiltjänst idagFrån och med i dag är det möjligt för alla gäster att mobilbeställa på alla McDonald´s i Sverige. Nu lanserar McDonald´s i Sverige en ny tjänst som gör det möjligt för gäster att beställa och betala genom McDonald´s app – sedan kan gästen välja att hämta maten på anvisad plats utanför restaurangen, i McDrive eller vid ett specifikt bord på restaurangen. 

Mobilbeställningar har testkörts på ett par restauranger i Sverige och från 28 januari blir det möjligt på alla McDonald´s i hela landet. Satsningen är ett led i McDonald’s strävan att göra det goda valet enkelt för alla gäster och säkerställa bästa möjliga tillgänglighet och service.

McDonald’s serverar 400 000 gäster varje dag i Sverige och de har 200 restauranger runt om i landet. På många restauranger finns McDrive och även hemleverans via McDelivery. 

- Vi vill att det skall vara tryggt, enkelt och smidigt att beställa goda burgare av oss, när helst det passar våra gäster. Mobilbeställningar skapar förutsättningar för våra gäster att fortsätta besöka oss och ta del av våra erbjudanden på ett säkert sätt. Vi underlättar att hålla avstånd, som är så viktigt i den situation samhället befinner sig i, säger Staffan Ekstam, marknadsdirektör på McDonald’s Sverige.

Gästerna kan enkelt beställa sin mat på väg till restaurangen, för upphämtning i McDrive eller på en markerad parkeringsplats. Det går även att få maten levererad till ett specifikt bord inne på restaurangen. Maten är klar 3-5 minuter efter beställningstillfället.

För att använda tjänsten behöver gästen ladda ned McDonald’s app och registrera ett konto och sedan lägga sin order. Vid nästa beställning i appen ligger all information sparad och det krävs bara ett par klick för att färdigställa en ny beställning.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: McDonald´s