McDonald´s lanserar en ny hamburgare idag
7 Aug 2018
Den nya
hamburgaren består utöver den krämiga barbecuesåsen av picklad rödlök,
cheddarost och krispig bataviasallad och kommer som vegetariskt alternativ med
en saftig, friterad sojaburgare som gör burgaren till en smaksensation.
Den nya burgaren McSelection BBQ & Pickled Onions lanseras nu på McDonald’s. Den smakrika barbecueburgaren serveras som full flex vilket innebär att proteinet i hamburgaren är valbart. Att burgaren serveras som full flex går i linje med McDonald’s ambition att kyckling, fisk och vegetariskt ska utgöra 50 procent av inköpt protein till 2020 som en del i restaurangkedjans hållbarhetsarbete.
- Vi är väldigt glada att få presentera hamburgaren BBQ & Pickled Onions. Det är ett recept framtaget av vårt Food Team i Sverige och smakerna som möts är en perfekt sensommarburgare. Den mustiga BBQ-såsen med bl a tranbär skapar en grym känsla med syrliga picklade rödlöken. En riktigt god och spännande smakupplevelse. Att vi dessutom kan servera burgaren med valbart protein så att alla våra gäster kan smaka vår goda nyhet känns extra kul, säger Staffan Ekstam, Head of Food Strategy på McDonald’s.
McSelection är ett hamburgarkoncept på McDonald’s med premiumburgare och råvaror av högsta kvalitet som serveras med valbart protein. Det betyder att hamburgarna går att få med 100 procent nötkött, som singel eller dubbel, som kycklingburgare av högsta kvalitet eller med saftig sojaburgare.
Med full flex kommer alla gäster kunna njuta av McSelection och ha möjlighet att testa det mer hållbara vegetariska alternativet utan att gå miste om den goda smakupplevelsen. McSelection BBQ & Pickled Onions kommer att serveras i restaurang från den 7 augusti.
Den nya burgaren McSelection BBQ & Pickled Onions lanseras nu på McDonald’s. Den smakrika barbecueburgaren serveras som full flex vilket innebär att proteinet i hamburgaren är valbart. Att burgaren serveras som full flex går i linje med McDonald’s ambition att kyckling, fisk och vegetariskt ska utgöra 50 procent av inköpt protein till 2020 som en del i restaurangkedjans hållbarhetsarbete.
- Vi är väldigt glada att få presentera hamburgaren BBQ & Pickled Onions. Det är ett recept framtaget av vårt Food Team i Sverige och smakerna som möts är en perfekt sensommarburgare. Den mustiga BBQ-såsen med bl a tranbär skapar en grym känsla med syrliga picklade rödlöken. En riktigt god och spännande smakupplevelse. Att vi dessutom kan servera burgaren med valbart protein så att alla våra gäster kan smaka vår goda nyhet känns extra kul, säger Staffan Ekstam, Head of Food Strategy på McDonald’s.
McSelection är ett hamburgarkoncept på McDonald’s med premiumburgare och råvaror av högsta kvalitet som serveras med valbart protein. Det betyder att hamburgarna går att få med 100 procent nötkött, som singel eller dubbel, som kycklingburgare av högsta kvalitet eller med saftig sojaburgare.
Med full flex kommer alla gäster kunna njuta av McSelection och ha möjlighet att testa det mer hållbara vegetariska alternativet utan att gå miste om den goda smakupplevelsen. McSelection BBQ & Pickled Onions kommer att serveras i restaurang från den 7 augusti.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: McDonald´s
7 Aug 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok