Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Martin & Servera slutar sälja tobak

 
Martin & Servera slutar sälja tobakMartin & Servera slutar at sälja cigaretter, cigarrer och snus. Som en del av ambitionen att vara ett ansvarsfullt företag har Martin & Servera tagit beslut om att stoppa all försäljning av cigaretter, cigarrer och snus.

Ansvarsfullt företagande och arbetet med att skapa ett hållbart erbjudande för restaurangkunderna är prioriterat. Därför har ledningen tagit beslut om att samtliga bolag i Martin & Servera-koncernen nu tar bort tobaksprodukter ur sortimentet. Martin & Servera sålde tobaksprodukter för ca 13 miljoner kronor under 2018.

- Vi vill använda den kraft som finns i våra beslut för att påverka samhället på ett positivt sätt, berättar Irene Waldemarson, vd på Martin & Servera Restauranghandel.

Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. 
- Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet och det här är ett beslut som är bra för både människa och miljö.


Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.Av: Annika Rådlund Källa: Martin & Servera
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer