Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kitchen Aid lanserar sladdlös serie

 
Kitchen Aid lanserar sladdlös serieSerien som lanseras består av köksdammsugare, kaffekvarn, blender, minimatberedare, stavmixer och elvisp. Nu lanseras KitchenAid Go på svenska marknaden, den allra första serien sladdlösa köksredskap där samma 12v batteri driver samtliga produkter. KitchenAid Go består av sex mångsidiga köksredskap.

Det löstagbara och uppladdningsbara batteriet är kompatibelt med alla produkter i serien. KitchenAids nya serie KitchenAid Go är den första på marknaden för hushållsapparater med en batteriteknologi där ett och samma 12v batteri driver samtliga produkter. Batteriet är enkelt att flytta mellan köksredskapen och fäst smidigt med ett klick. 

KitchenAid Go-serien består av köksdammsugare, kaffekvarn, blender, minimatberedare, stavmixer, elvisp samt batteri och laddningsdocka. Samtliga produkter i serien går att köpa med eller utan batteri.

– Det fantastiska med KitchenAid Go-serien är friheten att kunna laga mat var som helst! Utöver flexibiliteten de ger i köket, är de perfekta att ta med sig på campingsemestern, på segelbåten eller till sommarstugan. Eftersom det löstagbara batteriet driver alla redskapen, är KitchenAid Go nyckeln till enkel matlagning och ordning i köket, säger Sara Paltschik, Nordisk chef på KitchenAid.

KitchenAid Go utsågs nyligen till vinnare i iF Design Awards 2024 i kategorin ”Kitchen Applicances”.

Serien består av köksdammsugare, kaffekvarn, blender, minimatberedare, stavmixer och elvisp.www.kitchenaid.se 

Av: Annika Rådlund Källa och foto: KitchenAid