MKAB Storkök lanserar nya spisserier från Mareno
20 Feb 2024
Dessa serier är designade för att möta de högsta kraven inom restaurangbranschen.
Spisserien består av moduler som med sin unika och genomtänkta design ger intryck av en blockspis. Serien har modern teknik med en mängd kombinationsmöjligheter.
–Vi är naturligtvis mycket glada över att nu få introducera M1-serien till den svenska restaurangbranschen, säger Mats Persson, VD på MKAB.
–Med förbättringar som den tjockare toppskivan, spillkanten, genomtänkta vred och installationskanalen är vi övertygade om att M1-serien kommer att bli ett uppskattat tillskott i branschen.
Marenos nya spisserier M1-70 och M1-90 passar alla storlekar och inriktningar av kök – allt från den lilla lokala restaurangen till den stora och krävande hotellrestaurangen.
Alla enheter är CE-godkända och ett stort antal apparater är godkända för Stockholms stadsgasnät samt givetvis för gasol och naturgas.
Några av förbättringarna på nya Mareno M1:
· 2 mm tjock toppskiva med spillkant – robustare arbetsyta och eliminerar spill på front och golv
· Ergonomiskt vred med signallampor – snabb och tydlig statuskontroll
· 70 mm installationskanal på enheternas bakstycke – gömmer slangar och kablar och ger en renare miljö
· Tätlist mellan alla moduler – minimerar risken att vätskor tränger emellan
· Arbetsbänk med integrerat elskåp – förenklar installation och underhåll
www.mkab.eu
20 Feb 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Michael Andersson vinnare av Årets kock 2024
Med 776 poäng i finalen var han en tydlig vinnare
-
Max lanserar ny hemlig burgare utan namn och bild
"Det kan låta kaxigt men vi vill alltid hitta nya sätt att erbjuda våra gäster spännande smakupplevelser på"
-
Leif Mannerström delar sina recept på Recipify
"Jag hoppas att mina recept kan användas för att skapa underbara minnen i köket i många år framöver"
-
Strawberrys restaurangkedja The Social lanserar en ny burgare
"Vår burgare har en stark koppling till naturen"
-
Krögare Jesper Taube har skapat julbord till sjöss i 30 år
"Det känns nästan surrealistiskt att det har gått 30 år sedan jag dukade fram första julskinkan ombord"
-
Picadeli nominerat till Sveriges Snyggaste Kontor
Det nya huvudkontoret i Gamlestadens Fabriker har nominerats till den prestigefyllda tävlingen.
-
Albin Edberg blir kulinarisk ledare på Carotte
"Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och komma med nya idéer"