Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellet skyltar om

 
Hotellet skyltar omPriceless blir Clarion Collection Hotel Slottsparken. Linköping får en ny hotellkedja när Priceless idag byter hotellkejda och namn. Det nya namnet blir Clarion Collection Hotel Slottsparken och blir del av Clarion Hotel.

Det var i december förra året som Nordic Choice Hotels köpte tre hotell i Linköping. Ett av dessa var Priceless på Storgatan. Nu är det dags för hotellets nästa förändring genom nytt namn och ny kedjetillhörighet.

- Det här är Linköpings mest populära hotell. Vi går nu vidare och ger det ett nytt namn och en ny identitet som vi är övertygade om att gästerna kommer att ta väl emot och älska minst lika mycket som tidigare. Med närheten till slottet och parken så var det också självklart vad namnet skulle bli, säger Nordic Choice Hotels grundare Petter A Stordalen.

Clarion Collection Hotel Slottsparken blir den 4 juni också del av Clarion Hotel. Clarion Hotel har 74 fullservicehotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Lettland och omsätter 4 miljarder SEK. Åtta år i rad har kedjan också blivit utnämnda till Sveriges bästa hotellkedja genom Travel News prestigefulla Grand Travel Award.

- Jag är oerhört glad över att vi nu har namn och koncept klart för hotellet. Clarion Hotel och Linköping är en perfekt match och vi kommer nu fortsätta utveckla hotellet och restaurangen. En sak kan dock gästerna vara trygga med. Deras älskade burgare på Beer & Burger blir kvar, säger hotellets nya hotelldirektör Helen Holgersson.

Fakta Clarion Collection Hotel Slottsparken:

Antal hotellrum: 146
Antal bäddar: 238
Sviter: två sviter på 50 kvadratmeter med elegant inredning och egen jacuzzi
Antal konferenslokaler: 4
Restaurang: Beer & Burger
Gym & fitness: Gym och relaxavdelning med pool & bastu samt takterrass med jacuzzi.
Genom att vara del av kedjans Collection-del så ingår också kvällsmat för hotellets övernattande gäster.

Kuriosa:
Hotellet sägs vara platsen där Abbas Björn och Benny möttes första gången. 
'
Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkoncerner med 190 hotell och 16 000 anställda i Norden och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotel och Clarion Hotel, samt 20 fristående hotell
Av: Annika Rådlund Källla: Nordic Choce Hotels