Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotel Tapetfabriken i Stockholm har utsetts till bästa Clarion Collection Hotel

 
Hotel Tapetfabriken i Stockholm har utsetts till bästa Clarion Collection HotelClarion Collection® Hotel Tapetfabriken i Stockholm har utsetts till bästa Clarion Collection® Hotel inom Strawberry Utmärkelsen Clarion Collection Hotel of the Year har delats ut till Hotel Tapetfabriken i Stockholm.

Det är första gången som hotellet vinner priset som delades ut årligen på Vinterkonferensen som arrangeras av Strawberry. Vinterkonferensen hade i år  3500 gäster i publiken. Priset visar att hotellet har levererat ett enastående resultat på alla kriterier, främst gästnöjdhet men även mat och dryck , hållbarhet och omsättning. 

–Jag är så stolt och tacksam över mina fantastiska kollegor och det otroliga team vi är på hotellet. Det här är verkligen ett tillsammans-projekt på hög nivå mellan alla avdelningar där vi under hela året jobbat stenhårt mot ett mål - att stå där på scenen, säger Johanna Hellström, General Manager på Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken.

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken ligger intill Sickla köpkvarter och är ett nybyggt hotell som öppnade hösten 2021. Det är det största hotellet inom kedjan Clarion Collection Hotel med flest antal rum. Det är ett populärt besöksmål för såväl hotellgäster, stamgäster och lokala besökare som kommer för deras äta lunch där. lunch.

 Nyckeln till hotellkedjans framgång menar Johanna Hellström är en kombination av närvaro, god service och vällagad mat. Clarion Collection Hotel Tapetfabriken har jobbat hårt och är en förebild för hela kedjan.

 
–Med stort fokus på gästupplevelsen och att arbeta tillsammans mellan avdelningarna för att skapa den bästa arbetsplatsen, har de verkligen lyckats! säger Richard Svartvik, Senior Vice President för Clarion Collection® Hotel.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Erik Krafft