Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Quinyx lanserar nytt chattverktyg för personal

 
Quinyx lanserar nytt chattverktyg för personalQuinyx Messenger ska göra det enklare för personalen och minska behovet av tredjepartsappar. Quinyx, verksamt inom AI-driven schemaläggning, lanserar nu chattverktyget Quinyx Messenger, utformat speciellt för servicepersonal. Chattfunktionen är integrerad i Quinyx schemaläggningsapp och syftar till att förbättra kommunikation och samarbeten mellan medarbetare.

Att behöva hantera många olika system är ett stort problem för svensk personal som jobbar på schema i butiker, hotell, lager eller hälsovård. Siffror från en rapport* som Quinyx har gjort visar att drygt var tredje (36 procent) som är anställd som servicepersonal behöver använda fyra eller fler appar i sitt arbete. Samtidigt uppger var tredje (29 procent) att de skulle vara mer engagerade i sitt arbete om kommunikationen förbättrades.

Mot den bakgrunden har Quinyx utvecklat Quinyx Messenger, en chattfunktion integrerad direkt i Quinyx-appen, där de anställda redan har sitt arbetsschema.

– Quinyx Messenger är framtagen för att förbättra kommunikationen och öka produktiviteten. Genom att samla arbetsrelaterade diskussioner på samma plattform gör vi det enklare för personalen och minskar behovet av tredjepartsappar. Man behöver inte längre leta efter kontakter eller oroa sig för att gå miste om viktig information, säger Erik Fjellborg, vd på Quinyx.

En av de viktigaste fördelarna med Quinyx Messenger är den smidiga integrationen med Quinyx app. Med hjälp av befintliga roller, behörigheter och titlar säkerställer Quinyx Messenger central åtkomst, centraliserade arbetsflöden och enkelt underhåll.

Några av fördelarna som Quinyx Messenger erbjuder:

Direkta konversationer: Via chatt med en person eller med grupper.  
  Enkel åtkomst: Samma åtkomst och behörigheter som inom Quinyx övriga struktur. 
  En enda app: Inget behov av externa appar då Quinyx Messenger är integrerat direkt i Quinyx app där arbetsschemat finns.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Quinyx