Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Från Red Bull till Snoooze

 
Från Red Bull till SnooozeSnooze innehåller bland annat valeriana, passionsblomma, lindblomma, citronmeliss och humle. Hans Vriens, tidigare VD på Redbull lanserar en ny dryck i Sverige. Drycken heter Snoooze.

Efter att arbetat över 25 år med funktionella drycker och livsmedel utmanades Vriens att undersöka sömnforskning.

-Kost och motion i all ära men alla är övertygade om att god sömn ger en bättre morgondag för man kan inte äta eller träna sig till välbefinnande om man inte sover nog, säger Vriens och ler åt ironin att först bidragit till att ge konsumenter ”viiingar” och nu ska få dem att sova.

Snoooze innehåller örtextrakt som traditionellt används för att förbättra sömnen som valeriana, passionsblomma, lindblomma, citronmeliss och humle.
Drycken finns i två doseringsvarianter ”regular” och ”strong” och konsumeras 20 till 30 minuter före läggdags för att bidra till att hjälpa insomningsprocessen, sova hela natten och vakna upp laddad med energi.

-Bra märken byggs upp över tid. Om du har bråttom kommer det inte att fungera, vi har både tid och pengar att låta detta bli riktigt bra, dessutom är sömn oerhört viktig för mänskligheten, säger Vriens.

Snoooze saluförs via agenturen One Happy Company AB i Sverige.One Happy Company AB
One Happy Company är en dryckesagentur med inriktning framtidens drycker för människa och miljö. Verksamheten bedrivs utanför Göteborg.Av: Annika Rådlund Källa: One Happy Company