Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

De tog hem Svenska Mötespriset

 
De tog hem Svenska MötesprisetVilla Aske fick motta utmärkelsen Årets Mötesplats i Svenska Mötespriset. Igår kväll delades Svenska Mötespriset ut på Stellar Hall på Vildmarkshotellet i Kolmården. Fem glada vinnare fick gå upp på scenen och ta emot varsitt stjärnformat pris. 

Efter en tids uppehåll delas nu Svenska Mötespriset ut igen. Priset delas ut till både mötesplatser och enskilda personer som utmärkt sig på ett positivt sätt under året, till anläggningar som har de mest nöjda kunderna, som satsar på nytänkande och hållbarhet - och som inspirerar andra. 

– Efter en lång urvalsprocess är vi nu supernöjda med att få presentera årets vinnare. De har alla gjort exceptionellt fina insatser på olika sätt. Nu ska deras idéer och initiativ inspirera och lära andra, både på Svenska Mötens utvalda mötesplatser och branschen i övrigt, säger Michael Schüller, VD på Svenska Möten.

2023 års pristagare i Svenska Mötespriset

Årets Mötesrådgivare: Jens Lindqvist, Hotell Mossbylund 
En del av motiveringen löd: "En flexibel hjälte som löser alla problem med ett leende på läpparna. Pro Svenska Möten och en genuin ambassadör!" Jens Lindqvist på Hotell Mossbylund fick priset som Årets Mötesrådgivare för sin förmåga att alltid se till kundens bästa, vara lösningsorienterad och ha en ambition att överträffa förväntningarna.

Årets Mötesplats: Villa Aske 
Hur påverkas gästens upplevelse av stämningen, energin och engagemanget i bemötandet? Och platsen i sig? Priset för Årets Mötesplats gick till Villa Aske som i kundenkäter fått högst betyg vad det gäller övergripande kundnöjdhet i konkurrens av cirka 140 av Sveriges bästa mötesanläggningar.

Årets Innovatör: Ridderviks Herrgård
Innovation handlar om att utveckla nyskapande som tillför nytt värde. I skapandet och prövandet krävs både tålamod och mod. Genom att lyfta flera saker i verksamheten och sätta dem samman i ett system kan en transformation mot fler och nya värden ske. Årets Innovatör går till Riddersviks Herrgård för att de har åstadkommit just detta. I motiveringen nämns: "De har vågat förena egen kompetens med en ny bransch och nyfiket och med andra ögon och metoder ta sig an sin verksamhet".

Årets Hållbarhetsinitiativ: Runö Möten & Events 
Svenska Möten vill vara en del av lösningen till den hållbara och cirkulära framtiden. För detta behövs inspiration och idéer som kan delas vidare till så många som möjligt. "Årets Hållbarhetsinitiativ går till Runö Möten & Events som under lång tid och med ett högt engagemang på ett systematiskt sätt förenat teknisk utveckling med hållbarhet."

Årets Hederpris: Björn Jonzon, Stora Brännbo 
Årets Hederpris är ett nytt pris som instiftats för att lyfta personer som med sina insatser och engagemang under en längre tid har haft en positiv inverkan på Svenska Möten och branschen i stort. Årets Hederpris går till Björn Jonzon på Stora Brännbo. Motivering lyder: "Björn är en trogen medlem sedan nästan 40 år, med flertalet tunga förtroendeuppdrag inom Svenska Möten och branschen på meritlistan samt en fingertoppkänsla i klass med en toppdiplomat i hur man medlar vid kriser."