Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

BWH Hotel Group bygger tre nya hotell under varumärket Aiden

 
  • Aiden by Best Western Lolland ska vara färdigbyggt 2024.

    Aiden by Best Western Lolland ska vara färdigbyggt 2024.

  • Aiden by Best Western Odense ska också stå färdigt 2024.

    Aiden by Best Western Odense ska också stå färdigt 2024.

  • Aiden by Best Western Osporten byggs nära Bergen i Norge och kommer också stå klart under 2024.

    Aiden by Best Western Osporten byggs nära Bergen i Norge och kommer också stå klart under 2024.

Föregående
Nästa
 
Efter öppningen av Aidens första hotell i danska Herning fortsätter nu BWH Hotel Group sin expansion av varumärket med ytterligare tre nya hotell – ett i Norge och två i Danmark.

 Med tre nya hotell under byggnation ser man fram emot öppningarna nästa år och har redan ytterligare ett flertal i planering.

–Det känns otroligt spännande att vi är i gång med tre nya Aiden-hotell. Med våra nya destinationer ger vi våra gäster ökade valmöjligheter till ett bra hotellboende. Tillsammans med CIC Hospitality kommer vi att fortsatt expandera varumärket och ser redan på nya placeringar för fler hotell, säger Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien. 

Strategiskt placerat i Kolskogen, med närhet till Bergen och flygplatsen, byggs Aiden by Best Western Osporten. Fastigheten ligger precis vid nya Kolskogenkrysset och i området finns stora företag, sjukhus, militärbasen Ulven Leir samt företagsområdet Lyseparken. Hotellet kommer att ha 130 rum och beräknas öppna under 2024.

Mitt på Lolland, med närhet till färjelinjerna som trafikerar mellan Danmark och Tyskland, byggs Aiden by Best Western Lolland. Området är ett känt semesterresmål och erbjuder ett antal Bed & Breakfast och lyxigare resorts, vilket gör Aiden by Best Western Holebys erbjudande med stor tillgänglighet och hög kapacitet unikt. Hotellet planeras att öppna under 2024 och kommer att rymma 132 rum och flera mötesrum.

I tillväxtstarka Odense byggs Aiden by Best Western Odense vilket kommer att ha 130 rum samt 40 studios för långtidsboende. Odense har under de senaste tio åren lockat till sig ett antal stora företag inom ny teknik och grön energi som bland andra Facebook och Universal Robots. Här kommer även Danmarks största sjukhus stå klart under 2023. Hotellet beräknas öppna under 2024.

–Det är otroligt viktigt för oss att hitta rätt placeringar för hotellen. Med dessa tre projekt känner vi att vi har landat helt rätt - områden som är under stark utveckling och där vi ser ett behov av Aidens erbjudande med stor tillgänglighet och hög kapacitet, säger Matthias Tanski, CEO för CIC Hospitality.


Ytterligare ett flertal nya Aiden-hotell är redan under planering i samarbete med hotelloperatören CIC Hospitality, i deras hotellportfölj är 12 hotell medlemmar i BWH Hotel Group.
Av: Annika Rådlund Källa och illustrationer: BWH Hotel Group

Taggar

Bygg Hotell Nyheter