De blir gastronomiskt ansvariga på The Winery Hotel
2 Okt 2015
Precis som i övriga hotellet står vinet i fokus även i restaurangen. Menyn kommer att vara vinorienterad med rätter inspirerade av vilken mat som passar till vinet. Naturligt, närodlat och nytänkande ska prägla restaurangen.
– God mat är den självklara följeslagaren till vin. Vi kommer att laga mat från grunden med de bästa råvarorna. Menyn kommer att vara föränderlig över säsong och det vintema som råder på hotellet", säger Markus Gustafsson.
– I restaurangen vill vi inspirera till nya mat- och dryckesupplevelser och vår vision är att alla som lämnar hotellet ska kunna lite mer om vin än vad de gjorde när de kom. Genom vinkunnig personal som guidar gästerna till nya smakupplevelser och vinbekantskaper kommer vi att utveckla vinkulturen i Sverige, säger Michel Jamais vars uppgift är att säkerhetsställa att restaurangen får en tydlig och stark vininriktning.
Läs mer om The Winery Hotel här.
2 Okt 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok