Clarion Hotel Arlanda Airport vann utmärkelsen Clarions bästa hotell
15 Jan 2020

– Vi fick en tuff start på året med ett svagt första kvartal och det såg mörkt ut. Men tillsammans har teamet kämpat och slitit sig tillbaka till toppen och med det här prestigefyllda priset visar hotellet att laget för jaget alltid vinner i längden. Jag och alla medarbetare är oerhört stolta och glada. Detta blev en fantastisk start på 2020, ett år som också kommer ha stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare på möten och event, Säger Björn Callin Hotelldirektör på Clarion Hotel Arlanda.
Bästa hotellet för tredje gången
Clarion Hotel Arlanda Airport har två gånger tidigare stått på scenen på vinterkonferensen för att ta emot priset som Clarion Hotel of the Year, år 2014 och 2017.
Clarion Hotel Arlanda Airport
Hotellet rymmer 430 hotellrum, 44 möteslokaler, gym, relax och utomhuspool samt restaurang Kitchen & Table by Marcus Samuelsson.
Hotellet ligger mitt på Arlanda och Sky City.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotels
15 Jan 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"