Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Clarion Hotel Arlanda Airport vann utmärkelsen Clarions bästa hotell

 
Clarion Hotel Arlanda Airport vann utmärkelsen Clarions bästa hotellClarion Hotel Arlanda Airport är vinnare av Nordic Choice Hotels "Clarion Hotel of the Year 2019"  Nordic Choice Hotels arrangerar årligen en vinterkonferens, för närmare 3 500 av sina anställda och samarbetspartners, och i år var det Clarion Hotel Arlanda Airport som vann Årets Clarion Hotel of the year.

– Vi fick en tuff start på året med ett svagt första kvartal och det såg mörkt ut. Men tillsammans har teamet kämpat och slitit sig tillbaka till toppen och med det här prestigefyllda priset visar hotellet att laget för jaget alltid vinner i längden. Jag och alla medarbetare är oerhört stolta och glada. Detta blev en fantastisk start på 2020, ett år som också kommer ha stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare på möten och event, Säger Björn Callin Hotelldirektör på Clarion Hotel Arlanda.

Bästa hotellet för tredje gången
Clarion Hotel Arlanda Airport har två gånger tidigare stått på scenen på vinterkonferensen för att ta emot priset som Clarion Hotel of the Year, år 2014 och 2017. Clarion Hotel Arlanda Airport 
Hotellet rymmer 430 hotellrum, 44 möteslokaler, gym, relax och utomhuspool samt restaurang Kitchen & Table by Marcus Samuelsson.
Hotellet ligger mitt på Arlanda och Sky City.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotels