Ramlösa lanserar PearDrop
19 Feb 2016
Trenden att mixa frukt, bär och kryddor syns inom både mat och dryck runt om i världen.
Päron är en svensk storfavorit och landar på en stark andraplats efter citron när det kommer till de mesta sålda smaksatta mineralvatten. I nya Ramlösa PearDrop kombineras päron med citrongräs, en fräsch tropisk gräsväxt som ofta används i asiatisk matlagning I Ramlösa PearDrop ger citrongräset det klassiskt söta päronet en frisk ton.
– Citrongräs är en av de hetaste smakerna i Europa just nu och tillsammans med det populära päronet blir det en uppfriskande upplevelse. Vi älskar att skapa spännande kombinationer där fräschhet och naturlighet står i centrum, säger Maria Engelbrekts, Brand Manager Ramlösa.
Ramlösa PearDrop lanseras på 50 centiliters flaska och finns i butik från och med vecka 14, 2016. Ramlösa kommer från källan under de skånska ängarna och det naturliga vattnet innehåller aldrig socker eller sötningsmedel.
Ny design på samtliga flaskor våren 2016
Under våren byter samtliga av Ramlösas PET-flaskor utseende. Den nya produktdesignen är inspirerad av Ramlösas långa arv och de organiska linjerna från botten kan efterliknas vid gräset på skånska ängar eller sprickor i isen.
Ramlösas vatten
Ramlösa har i århundraden levererat friskt och naturligt mineralvatten från källan i Ramlösa Hälsobrunn. Redan år 1707 ansåg provinsialläkaren Johan Jacob Döbelius att Ramlösas vatten hade ”en mycket god inverkan på hälsan”. Det tar 70 år för en droppe regnvatten att nå Ramlösas källa. Under den tiden har vattnet renats och berikats med mineraler från berggrunden vilket resulterar i ett väl balanserat naturligt mineralvatten. Ramlösa lanserade 1990 sin första smaksättning, Ramlösa Citrus, och sedan dess har smaksatt mineralvatten blivit alltmer populärt.
19 Feb 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok