Jordgubbssoppa med vanilj och Sagolika Äpple- och krusbärssoppa med kanel
11 Feb 2016
– Nyheterna har lika bra och gott innehåll som sina föregångare och de är rika på C-vitamin, säger Charlotta Åsman, Brand Manager för Sagolika.
I februari kommer Sagolikas nya soppor ut. Precis som de klassiska föregångarna kan de drickas i glas och ätas som soppa. De passar bra vid frukostbuffén eller i Blåbärschiapudding eller Nyponsoppa med dinkelcrunch eller Jordgubbssoppa med hallonkvarg och kokoschips.
Sagolika har familjära smaker i grunden med jordgubb, äpple och krusbär – och har fått extra
karaktär just genom att addera vanilj och kanel.
– Vår ena nyhet smakar solvarma, söta jordgubbar med en touch av vanilj. Den andra en aning
syrliga krusbär och nygräddad äppelpaj med kanel.
Sagolika® är en del av Rynkeby Foods har ett brett sortiment av juicer och fruktdrycker. Inom Rynkeby Foods finns även varumärken som Rynkeby®, JO® och God Morgon®.
11 Feb 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok