Selma Spa renoverar för framtiden
29 Maj 2015
Anders Pertun, hotelldirektör på Selma Spa berättar
- 2015 har börjat bra, vi har tuffa mål men så här långt ser det bra ut. För att möta våra gästers förväntningar måste vi hela tiden vara på tå, säger Anders Pertun, hotelldirektör på Selma Spa.
Renovering av restaurangen är ett viktigt led i ett ständigt pågående kvalitetsarbete.
- Vi forsätter utveckla vårt helhetstänk kring träning och kost, jag ser med glädje fram emot att ta emot våra gäster både i restaurangen och i spinningsalen.
Med rötterna i Värmland
Maya Iwdal på DREEM arkitektkontor har designat både hotellrum och restaurang. Restaurangens matta och tapet är ritade för Selma Spa med inspiration från Värmland.
Ytterligare en pusselbit på plats - ny restaurangchef
Selma Spas food and beverage team är nu komplett i och med att Kim Charlie Bergqvist axlar rollen som restaurangchef från 1 juni 2015. Kim Charlie kommer senast från Quality Spa & Resort Strömstad.
När Selma Spa+ öppnade 1991 var de den första spaanläggningen i Skandinavien. De är fortfarande en av de största inom spa i Sverige. Anläggningen har 184 rum och en maxkapacitet på 400 bäddar. Med närmare 40 spabehandlingar på menyn har de ett av Nordens största utbud. Varje dag körs omkring tio instruktörsledda träningspass. I spaområdet finns bland annat pooler, bubbelpooler ute och inne, torr- och ångbastu samt ett fullutrustat gym. Restaurangen bjuder på mat av ekologiska och ofta lokalt odlade råvaror. Vinkällaren är av hög klass med ett brett sortiment av noga utvalda viner. På Selma Spa+ finns 12 möteslokaler i olika storlekar och för olika ändamål varav den största tar upp till 400 personer. Anläggningen finns i Sunne i Värmland, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Selma Spa+ är sedan 1999 en del av Choice Hotels Scandinavia AS - Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.
29 Maj 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok