Arla lanserar två nya hamburgerostar
30 Apr 2015
Under de senaste åren har hamburgertrenden vuxit sig stark i Sverige. Hamburgaren har etablerat sig som ett populärt alternativ på restaurangmenyerna och det myllrar av nya nischade hamburgerhak.
Castello Burger Blue är en skivad blåmögelost med en nötig karaktär som passar utmärkt när du vill göra en extra god och smakrik hamburgare hemma. Den andra osten, Castello Burger Cheddar, är en skivad, smakrik engelsk cheddarost som är lagrad i minst fem månader. Båda ostarna smälter fint på vilken burgare som helst. Grillmästaren Christian Hellberg har tagit fram inspirerande hamburgerrecept och tips kring bearbetning och tillagning av de nya produkterna.
- Jag har skapat moderna tolkningar av den klassiska burgaren och inspirerande alternativ på smidiga grillrecept med ost. Hamburgarna är inspirerade av smaker från världens olika kök där osten är det centrala.
www.arla.se
30 Apr 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"